• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt Panda "Laat zien wat je kunt" 2022

139,95 Per stuk 4,50 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
46 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Deze 1 troy ounce zilveren Panda munt komt uit de Make a Great Figure serie. De munt toont een reuzenpanda, heeft een bijz... Deze 1 troy ounce zilveren Panda munt komt uit de Make a Great Figure serie. De munt toont een reuzenpanda, heeft een bijzondere vorm en een proof kwaliteit. De munt wordt geleverd in de originele verpakking samen met het certificaat van echtheid. Wereldwijd zijn er 5.000 gemaakt.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2022

Informatie

1 troy ounce zilveren Panda munt "Make a Great Figure" 2022

De 1 troy ounce zilveren Panda "Make a Great Figure" is de nieuwste uitgave uit de Make a Great Figure serie. De reuzenpanda, de nationale schat van China, die ook wel bekend is als ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds. 
 
Deze munt is een uitstekend cadeau voor alle dierenliefhebbers. De munt heeft een bijzondere vorm, een ingewikkeld ontwerp met een Proof-kwaliteit en wordt geleverd in een presentatiedoos samen met het Certificaat van Echtheid. Wereldwijd zijn er 5.000 stuks gemaakt.

Ontwerp zilveren panda munt


Voorzijde

Op de voorkant van de munt is een schattige panda afgebeeld die op een tak ligt. Op de achterzijde de inscripties: "2022" - het jaar van uitgifte, Make A Great Figure- PANDA" - de naam van de munt.


Achterzijde

Op de achterzijde van de munt ziet men de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en de inscripties: "ELIZABETH II" - de naam van de koningin, "NIUE" - het land van uitgifte, "2 DOLLARS" - de nominale waarde en "Ag 999 1 Oz” – de fijnheid van het zilver en het gewicht van de munt.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,101 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van slechts 5.000 stuks
  • Met genummerd certificaat van echtheid