Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X

30 gram zilveren munten kopen bij The Silver Mountain

Zilveren munten van 30 gram zijn zeldzaam. De meeste munthuizen kiezen voor 1 troy ounce munten (31,103 gram). De 30 gram zilveren munten te koop bij The Silver Mountain zijn afkomstig van erkende producenten en de echtheid van het zilver wordt door ons gegarandeerd.

Zilveren munten 30 gram

Zilveren munten van 30 gram komen niet vaak voor. Een bekende uitzondering is de Panda munt, die wordt uitgegeven door de China Gold Corporation. Dit munthuis slaat zilveren munten in formaten van 30 gram, 15 gram, 8 gram, 3 gram en 1 gram terwijl de meeste andere munthuizen het formaat van 1 troy ounce aanhouden (31,103 gram) en fracties van deze gewichtseenheid.

De zilveren munten van 30 gram die wij leveren zijn meestal geslagen in tenminste 99,9% puur zilver en worden verhandeld voor een lage premie ten opzichte van de zilverprijs. Hierbij is de Chinese Panda van 30 gram de meest gebruikelijke muntsoort en deze is in sommige gevallen ook leverbaar in speciale edities. Ieder jaar verandert het design van deze muntenserie.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.