Umicore 1 gram goudbaar met certificaat

Umicore 1 gram goudbaar met certificaat

Umicore goudbaar van 1 gram met certificaat. Deze baren beschikken over de Good Delivery Status en zijn wereldwijd verhandelbaar. De goudbaar van 1 gram van Umicore wordt geleverd in oorspronkelijke verpakking, inclusief het certificaat van echtheid.

€ 86,50
Umicore 1 gram goudbaar met certificaat

Umicore 1 gram goudbaar met certificaat

per stuk
40 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 86,50
5-9 € 86,00
10-24 € 85,50
25+ € 85,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Gegarandeerde terugkoopgarantie

1 gram goudbaar kopen

 

1 gram goudbaar van Umicore met certificaat. Deze goudbaren bevatten 1 gram puur goud en zijn geslagen in 99,99% puur goud. De goudbaren zijn wereldwijd zonder analyse verhandelbaar, doordat de LBMA (London Bullion Market Association) de echtheid en het gehalte goud erkend van goudbaren die Umicore produceert.

Het formaat van 1 gram is het kleinste formaat van alle goudbaren van Umicore die beschikbaar zijn. Dit formaat is erg klein en is niet veel groter dan een pinknagel, waarbij het ook om een flinterdun stukje puur goud gaat.

ze 1 gram goudbaren worden nieuw geproduceerd en zijn gesealed in een blisterverpakking met certificaat. Op het certificaat staat het baarnummer weergegeven wat ook in de goudbaar is geslagen. Dit formaat goud is geschikt voor klanten die voor relatief lage bedragen goedkoop goud willen kopen.

Meerdere grammen goud kopen

Bent u van plan om meerdere 1 gram goudbaren te kopen? Bekijk dan onze combibars. Dit zijn goudbaren in kleine coupures die op een slimme, goedkope manier worden geproduceerd. Ook deze goudbaren wegen 1 gram per stuk en bij de Combibar is dit in een raster geproduceerd, vergelijkbaar aan een chocoladereep, wat de mogelijkheid biedt om per 1 gram het goud af te breken en zo eenvoudig te verhandelen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Handzame coupure van 1 gram
  • Afkomstig van Umicore, gecertificeerd goud
  • Nieuw geslagen goudbaar van 99.99% puur goud

Ontwerp 1 gram goudbaar Umicore

Ontwerp 1 gram goudbaar Umicore

Ontwerp

De goudbaren van Umicore zijn allemaal voorzien van het logo van UMICORE met daarbij het beeldmerk rechtsboven afgebeeld. Verder kunt u op de goudbaar het gewicht terugvinden van 1g en de tekst FEINGOLD 999.9. Linksboven wordt het unieke serienummer getoond.

Ontwerp 1 gram goudbaar Umicore

Verpakking

De verpakking van deze goudbaren zorgt ervoor dat het goud in goede conditie blijft en daarnaast wordt op deze verpakking de tekst afgedrukt die anders op het certificaat zou staan, daarbij is dan het gewicht en gehalte bevestigd; Fine Gold met daaronder de handtekening van de Chief Assayer namens Umicore.

Umicore goudbaar 1 gram

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die een geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

De 1 gram goudbaar Umicore heeft van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

De Umicore 1 gram goudbaren worden altijd geleverd met het originele plastic seal. De goudbaar kunt u altijd aan ons terug verkopen. Wij bieden u 98% van de actuele goudprijs.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.