Taal
Umicore 1 gram goudbaar met certificaat

Umicore 1 gram goudbaar met certificaat

Umicore goudbaar van 1 gram met certificaat. Deze baren beschikken over de Good Delivery Status en zijn wereldwijd verhandelbaar. De goudbaar van 1 gram van Umicore wordt geleverd in oorspronkelijke verpakking, inclusief het certificaat van echtheid.

€ 86,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 86,50 Vanaf € 85,00
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 86,50
5-9 € 86,00
10-24 € 85,50
25+ € 85,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 gram goudbaar kopen

 

1 gram goudbaar van Umicore met certificaat. Deze goudbaren bevatten 1 gram puur goud en zijn geslagen in 99,99% puur goud. De goudbaren zijn wereldwijd zonder analyse verhandelbaar, doordat de LBMA (London Bullion Market Association) de echtheid en het gehalte goud erkend van goudbaren die Umicore produceert.

Het formaat van 1 gram is het kleinste formaat van alle goudbaren van Umicore die beschikbaar zijn. Dit formaat is erg klein en is niet veel groter dan een pinknagel, waarbij het ook om een flinterdun stukje puur goud gaat.

ze 1 gram goudbaren worden nieuw geproduceerd en zijn gesealed in een blisterverpakking met certificaat. Op het certificaat staat het baarnummer weergegeven wat ook in de goudbaar is geslagen. Dit formaat goud is geschikt voor klanten die voor relatief lage bedragen goedkoop goud willen kopen.

Meerdere grammen goud kopen

Bent u van plan om meerdere 1 gram goudbaren te kopen? Bekijk dan onze combibars. Dit zijn goudbaren in kleine coupures die op een slimme, goedkope manier worden geproduceerd. Ook deze goudbaren wegen 1 gram per stuk en bij de Combibar is dit in een raster geproduceerd, vergelijkbaar aan een chocoladereep, wat de mogelijkheid biedt om per 1 gram het goud af te breken en zo eenvoudig te verhandelen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Handzame coupure van 1 gram
  • Afkomstig van Umicore, gecertificeerd goud
  • Nieuw geslagen goudbaar van 99.99% puur goud

Umicore goudbaar 1 gram

Umicore is een toonaangevende smelterij in België die een geschiedenis heeft die teruggaat tot begin 1800. De Umicore goudbaren worden grotendeels gemaakt van sloopgoud uit de Benelux, dat bij de smelterij gezuiverd wordt tot 99,99% puur goud.

De 1 gram goudbaar Umicore heeft van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

De Umicore 1 gram goudbaren worden altijd geleverd met het originele plastic seal. De goudbaar kunt u altijd aan ons terug verkopen. Wij bieden u 98% van de actuele goudprijs.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.