Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
Umicore 2,5 gram goudbaar met certificaat

Umicore 2,5 gram goudbaar met certificaat

2,5 gram goudbaar Umicore met certificaat. De goudbaren beschikken over de Good Delivery Status en zijn wereldwijd eenvoudig verhandelbaar. Dit zijn nieuw gegoten goudbaren van Umicore geslagen in 99.99% puur goud. Deze goudbaren worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking.

€ 227,25
Umicore 2,5 gram goudbaar met certificaat

Umicore 2,5 gram goudbaar met certificaat

per stuk
149 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 227,25
5-9 € 226,25
10-24 € 225,25
25+ € 224,25
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

Over de 2,5 gram Umicore goudbaren

 

Deze goudbaren bevatten 2,5 gram goud en zijn geslagen in het gehalte van 99,99% puur goud. De goudbaren zijn wereldwijd zonder analyse verhandelbaar, doordat de LBMA (London Bullion Market Association) de echtheid en het gehalte goud erkend van de goudbaren die Umicore produceert.

Deze 2,5 gram goudbaren worden nieuw geproduceerd en zijn gesealed in een blisterverpakking met certificaat van echtheid. Op het certificaat staat het baarnummer (serienummer) weergegeven wat ook in de goudbaar is geslagen. Elke goudbaar van 2,5 gram is voorzien van een uniek serienummer. Het formaat van 2,5 gram goud is geschikt voor klanten die voor relatief lage bedragen goedkoop goud willen aankopen. Ook is dit een coupure die geschikt zou zijn als ruilmiddel.

Goudbaren in kleine coupures

Overweegt u om voor een groter bedrag goudbaren te kopen in kleine coupures van een halve gram, 1 gram, 2 gram of 2.5 gram? Dan kunt u ook eens kijken bij onze gouden Combibars. Dit zijn goudbaren gegoten in een raster zoals bij een chocoladereep, waardoor het mogelijk is het goud af te breken en te verhandelen in stukjes van 1 gram of 0.50 gram puur goud. Dit is goedkoper dan wanneer u een aantal losse goudbaren koopt. Meer weten? Bekijk dan onze combibars.

Afmetingen

De Umicore goudbaar van 2,5 gram heeft de afmeting 24 x 14 x 0,5 in mm.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 2,5 gram puur goud (99,99%)
  • Goudbaar met Good Delivery Status en daardoor wereldwijd verhandelbaar
  • Verpakking dient als certificaat van echtheid

Ontwerp van de 2.5 gram goudbaar van Umicore

Ontwerp van de 2.5 gram goudbaar van Umicore

Voorzijde

Op de voorzijde van de goudbaar is linksboven het unieke serienummer van Umicore vermeld. Elke goudbaar heeft een eigen serienummer en dit nummer komt ook terug aan de rechterkant van de verpakking, bij het certificaat van echtheid. Centraal in het ontwerp van de goudbaar staat het logo UMICORE met daaronder het gewicht aangegeven van 2,5g FEINGOLD 999.9.

Ontwerp van de 2.5 gram goudbaar van Umicore

Verpakking en certificaat

Bij de goudbaar is de verpakking tevens het certificaat van echtheid, hier staat aangegeven  dat het gaat om Fine Gold en daaronder is het gehalte aangegeven van 999.9, het gewicht van 2.5 g en het unieke serienummer (bar number) gevolgd door de handtekening van de Chief Assayer.

Umicore 2,5 gram goudbaren veilig opslaan

U kunt Umicore goudbaren voordelig, veilig en volledig gealloceerd op laten slaan bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland. Hierdoor weet u zeker dat uw waardevaste investering op de best mogelijke manier beschermd wordt. 

Wij rekenen opslagkosten op jaarbasis. De volgende diensten zijn gratis: Inslagkosten, uitslagkosten, transactiekosten en het uitleveren van uw producten. Ook is het mogelijk om uw goudbaren direct uit de opslag te verkopen via Inkoop Edelmetaal

Specificaties van de Umicore 2,5 gram goudbaar met certificaat

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
2.5 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.