Altijd 100% verzekerd transport

X
Umicore 5 gram goudbaar met certificaat

Umicore 5 gram goudbaar met certificaat

5 Gram Umicore goudbaar met certificaat. De 5 gram goudbaar van Umicore beschikt over de Good Delivery Status en is wereldwijd goed verhandelbaar. Geschikt als ruilmiddel gezien de kleinere coupure, geslagen in 99.99% puur goud.

€ 410,75
Umicore 5 gram goudbaar met certificaat

Umicore 5 gram goudbaar met certificaat

per stuk
15 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 410,75
5-9 € 408,75
10+ € 406,75
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Umicore 5 gram goudbaar met certificaat

Over de 5 gram Umicore goudbaren

 

De goudbaar van 5 gram van Umicore is een gangbare goudbaar die wereldwijd goed verhandelbaar is door de Good Delivery Status. De goudbaar is gemarkeerd met het officiële "Umicore Feingold 999.9" keurmerk. De verpakking van deze goudbaar doet tevens dienst als het certificaat van echtheid. Alle goudbaren zijn nieuw geslagen en in goede conditie.

Umicore is een bekende en erkende producent uit Belgie waar goudbaren worden geslagen van 1 gram oplopend tot 1 kilogram. Wij leveren goudbaren van Umicore sinds 2010 en kunnen deze goudbaren aanbieden tegen een gunstige prijs met een relatief lage levertijd. De 5 gram goudbaren van Umicore hebben van de Londen Bullion Market Association (LBMA) de status van ‘Good Delivery’ gekregen. Dat wil zeggen dat de goudbaren wereldwijd erkend worden en dus ook in het buitenland gemakkelijk verhandeld kunnen worden.

Umicore goudbaren in overige coupures

Als u overweegt om voor een groter bedrag goudbaren te kopen in kleine coupures, dan kunt u ook kijken bij onze gouden CombiBars. Dit zijn goudbaren gegoten in een raster zoals bij een chocoladereep, waardoor het mogelijk is om het goud af te breken en te verhandelen in stukjes van 0,50 of 1 gram puur goud. Dit is een goedkoper alternatief dan wanneer u een aantal losse goudbaren koopt. 

Afmetingen

De Umicore 5 gram goudbaar met certificaat heeft een afmeting van 24 x 14 x 0,90 mm. De 5 gram goudbaar wordt geleverd in de originele verpakking. U kunt de goudbaren van Umicore altijd aan ons terugverkopen. Voor de actuele biedprijs verwijzen wij u graag door naar Inkoop Edelmetaal.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Kleine coupure van 5 gram goud
  • Umicore is zeer gangbaar in Nederland
  • Geleverd inclusief certificaat van echtheid

Ontwerp Umicore 5 gram goudbaar

Ontwerp Umicore 5 gram goudbaar

Voorzijde

Bij de goudbaren van Umicore staan op de voorzijde de aanduidingen van het gewicht, gehalte en het serienummer. In het midden van de goudbaar staat het beeldmerk UMICORE met daaronder de gewichtsaanduiding 5g en de tekst FEINGOLD 999.9.

Ontwerp Umicore 5 gram goudbaar

Achterzijde

De achterzijde van de 5 gram goudbaar Umicore is blanco, bij de verpakking wordt nog melding gedaan van de status van Umicore goudbaren; Safe – Certified – Sustainable, aangezien al het goud dat Umicore verwerkt afkomstig is van duurzame bronnen.

Umicore 5 gram goudbaren veilig opslaan

De goudbaren worden volledig gealloceerd opgeslagen, wat betekent dat u altijd precies weet hoeveel goud u in opslag heeft. U kunt uw goudbaren direct uit de opslag verkopen via Inkoop Edelmetaal.

U kunt Umicore goudbaren voordelig, veilig en volledig gealloceerd op laten slaan bij onze partner Edelmetaal Beheer Nederland

Ook is het mogelijk om uw goudbaren direct uit de opslag te verkopen via Inkoop Edelmetaal

Specificaties van de Umicore 5 gram goudbaar met certificaat

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
5 gram
Land van uitgifte
België
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.