Goudbaar 500 gram C. Hafner

Goudbaar 500 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 500 gram is de één na grootste goudbaar van de Duitse producent C. Hafner. Alle 500 gram goudbaren worden gegoten in 99,99% puur goud en geleverd inclusief CertiCard echtheidscertificaat. 

€ 28.490,00
Goudbaar 500 gram C. Hafner

Goudbaar 500 gram C. Hafner

per stuk
2 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 28.490,00
5-9 € 28.480,00
10+ € 28.470,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

C. Hafner goudbaar van 500 gram puur goud (99,99%)

 

Deze goudbaar wordt gegoten door C. Hafner uit Duitsland. De baar bevat exact 500 gram puur goud (99,99%) en wordt nieuw geproduceerd. Deze baren worden geleverd inclusief gesealde blisterverpakking met certificaat van echtheid.

De bekende producent C. Hafner is in 2013 geaccrediteerd door de LBMA, wat betekent dat de goudbaren sindsdien zijn opgenomen in de Good Delivery List. De goudbaren kunnen wereldwijd worden verhandeld zonder verdere analyse. 

Opslag van goud

Het is begrijpelijk dat u een goudbaar van 500 gram niet in uw eigen huis wilt bewaren. The Silver Mountain werkt daarom samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). EBN is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland. Bij het aankopen van deze goudbaar van 500 gram kunt u ervoor kiezen om uw goudbaar rechtstreeks uit te laten leveren aan EBN. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Nieuw geslagen goudbaar van 500 gram puur goud (99,99%)
  • Geleverd in beschermende blisterverpakking inclusief certificaat van echtheid
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs
  • Wereldwijd verhandelbaar door de Good Delivery Status van de goudbaar

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 500 gram

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 500 gram

Voorzijde

Op de voorkant van de C. Hafner goudbaar van 500 gram is het logo van C. HAFNER, het gewicht 500g, het goudgehalte FINE GOLD 999.9 en het unieke baarnummer van de goudbaar te vinden. De voorzijde van de beschermende blisterverpakking bevat daarnaast ook de melding van de LBMA dat C. Hafner een Good Delivery Refiner is.  

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 500 gram

Achterzijde

De achterkant van de goudbaar van 500 gram bevat geen opdruk en is volledig effen. De achterzijde van de verpakking bevat wel diverse informatie aangezien het wordt gebruikt als certificaat van echtheid. Zo is er informatie te vinden over het gewicht, goudgehalte, baarnummer en de herkomst van de goudbaar. Ook het logo van C. Hafner is te vinden op deze zijde van de verpakking. 

Investeren in goud

Als u wenst te investeren in goud is de goudbaar van 500 gram een geschikte optie. De spread is bij deze goudbaren vele malen kleiner dan bij goudbaren van bijvoorbeeld 1 troy ounce. De spread van een goudbaar is het verschil tussen de aan- en verkoopprijs van een goudbaar op een bepaald moment in tijd. Over het algemeen zijn producten met een lage spread het meest interessant om aan te kopen en ook het meest courant. 

De aankoopprijs van een goudbaar is opgebouwd uit drie onderdelen: de actuele goudprijs, de productiekosten en de winstmarge van de handelaar. Goud is altijd vrijgesteld van BTW. De kosten bovenop de goudprijs worden ook wel de premie genoemd. Indien u uw goudbaar weer wenst te verkopen, is de verkoopprijs doorgaans gebaseerd op de actuele goudprijs. 

Bij grote goudbaren is de premie verhoudingsgewijs meestal een stuk lager dan bij kleinere goudbaren. Dit komt voornamelijk door de procentueel lagere productiekosten bij de grote baren. In principe geldt dat hoe groter de goudbaar, hoe lager de premie en hoe lager de spread. 

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
500 gram
Land van uitgifte
Duitsland

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.