Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
C. Hafner goudbaar 10x 1 gram SmartPack

C. Hafner goudbaar 10x 1 gram SmartPack

De 10x 1 gram SmartPack van C. Hafner is geschikt voor klanten die tegen lage kosten kleine coupures goud willen kopen. De 10x 1 gram goudbaar wordt nieuw geslagen door C. Hafner en bevat 99,99% puur goud. Op de blisterverpakking is het CertiCard ® echtheidscertificaat met een uniek baarnummer te vinden voor iedere goudbaar.

€ 889,00
C. Hafner goudbaar 10x 1 gram SmartPack

C. Hafner goudbaar 10x 1 gram SmartPack

per stuk
3 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
C. Hafner goudbaar SmartPack 10x 1 gram voor- en achterkant

10x 1 gram goudbaar C. Hafner SmartPack met certificaat van echtheid

De 10x 1 gram goudbaar C. Hafner SmartPack is een populaire keuze voor beleggers en verzamelaars. De 10 goudbaren wegen in totaal 10 gram en zijn gemaakt van 99,99% puur goud. De baren zijn geproduceerd door het Duitse munthuis C. Hafner.

De SmartPack is een nieuw product van C. Hafner. De SmartPack is speciaal ontworpen om het gemakkelijk te maken om goud te beleggen. De SmartPack bestaat uit 10 afzonderlijke goudbaren die elk hun eigen certificaat van echtheid hebben. De SmartPack is ook voorzien van een terugkoopgarantie, wat betekent dat u de SmartPack in één keer of in delen kunt verkopen.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 10 individuele losse goudbaren van 1 gram met certificaat van echtheid
  • Goudbaren geslagen in 99,99% puur goud
  • Lagere productkosten dan losse goudbaartjes
  • LBMA-geaccrediteerde producent

Ontwerp C. Hafner goudbaar 10x 1 gram SmartPack

Ontwerp C. Hafner goudbaar 10x 1 gram SmartPack

Voorzijde

De voorzijde van de 10x 1 gram goudbaar C. Hafner SmartPack toont de naam en het embleem van de fabrikant C. Hafner. Het embleem bestaat uit een wapenschild met daarop het wapen van Duitsland. Boven het wapenschild staat de naam van C. Hafner.

Onder het wapenschild staan het gewicht en het goudgehalte van de goudbaar vermeld. Het goudgehalte wordt weergegeven in karaat, een maateenheid voor de zuiverheid van goud.

Op de achtergrond van het embleem zijn prachtige golvende lijnen toegevoegd. Deze lijnen geven de goudbaar een speels effect.

De voorzijde van de goudbaar is een eenvoudig maar effectief ontwerp. Het ontwerp is gemakkelijk te herkennen en geeft de goudbaar een gevoel van kwaliteit en authenticiteit.

Ontwerp C. Hafner goudbaar 10x 1 gram SmartPack

Achterzijde

De achterzijde van de 10x 1 gram goudbaar C. Hafner SmartPack toont het certificaatnummer van de goudbaar. Het certificaatnummer is een unieke code die aan elke goudbaar is toegewezen. Dit certificaatnummer is belangrijk om de echtheid van de goudbaar te kunnen verifiëren.

Verder staat op de blisterverpakking de gegevens van de CertiCard ®. CertiCard ® is een systeem dat de echtheid van goudbaren garandeert. De CertiCard ® bevat een unieke code die kan worden gescand met een smartphone. De scan geeft informatie over de goudbaar, zoals het gewicht, goudgehalte en certificaatnummer.

Ook staat op de verpakking het fabriekslabel met de tekst MELTER ASSAYER C. HAFNER. Dit label geeft aan dat de goudbaar is geproduceerd door C. Hafner, een gerenommeerde smelterij in Duitsland.

De achterzijde van de goudbaar is een eenvoudig maar effectief ontwerp. Het ontwerp is gemakkelijk te herkennen en geeft de goudbaar een gevoel van kwaliteit en authenticiteit.

Goudbaar met een Good Delivery Status

Goudbaar met een Good Delivery Status

C. Hafner is een gerenommeerde smelterij in Duitsland die al sinds 1850 bestaat. De smelterij is gevestigd in Pforzheim, een stad met een lange traditie in de goudsmidkunst.

De Good Delivery Status van C. Hafner betekent dat de goudbaren van de smelterij aan alle eisen voldoen die door de LBMA worden gesteld. Deze eisen zijn bedoeld om de kwaliteit en authenticiteit van goudbaren te waarborgen.

De Good Delivery Status maakt het mogelijk dat goudbaren van C. Hafner wereldwijd, zonder verdere analyse, verhandelbaar zijn. Dit is een belangrijke vereiste voor beleggers en verzamelaars die hun goud willen verhandelen.

De C. Hafner SmartPack van 10x 1 gram is een veilige en betrouwbare manier om te beleggen in goud. De goudbaren hebben de Good Delivery Status, wat betekent dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. De SmartPack is ook voorzien van een terugkoopgarantie, wat betekent dat u de SmartPack in één keer of in delen kunt verkopen.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
10 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.