Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
C. Hafner goudbaar 10x 2 gram SmartPack

C. Hafner goudbaar 10x 2 gram SmartPack

De 10x 2 gram SmartPack wordt nieuw geslagen door C. Hafner en bevat 99,99% puur goud. Dit product is geschikt voor klanten die tegen lage kosten kleine coupures goud willen kopen. Op de blisterverpakking is het CertiCard ® echtheidscertificaat met een uniek baarnummer te vinden voor iedere goudbaar.

€ 1.646,00
C. Hafner goudbaar 10x 2 gram SmartPack

C. Hafner goudbaar 10x 2 gram SmartPack

per stuk
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
C. Hafner goudbaar 10x 2 gram SmartPack

10x 2 gram goudbaar C. Hafner SmartPack met certificaat van echtheid

De 10x 2 gram goudbaar C. Hafner SmartPack is een nieuw product van de Duitse producent C. Hafner. De SmartPack bestaat uit 10 goudbaren van ieder 2 gram puur goud (99,99%). De SmartPack is gecertificeerd door de London Bullion Market Association (LBMA) en heeft hierdoor een Good Delivery Status. Dit betekent dat de SmartPack wereldwijd zonder verdere analyse verhandeld kan worden.

Terugkoopgarantie

The Silver Mountain biedt een unieke terugkoopgarantie op alle producten die u bij ons aanschaft. Dit betekent dat u ervan verzekerd bent dat u de goudbaren altijd weer kunt verkopen tegen een eerlijke prijs.

 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 10 individuele losse goudbaren van 2 gram met certificaat van echtheid
  • Goudbaren geslagen in 99,99% puur goud
  • Lagere productkosten dan losse goudbaartjes
  • LBMA-geaccrediteerde producent

Ontwerp SmartPack

Ontwerp SmartPack

Voorzijde

De voorzijde van de goudbaar is voorzien van een hologram. Dit hologram is een beveiligingsmaatregel om de echtheid van de goudbaar te garanderen. Verder staat de naam en het embleem van de fabrikant C. HAFNER, evenals het jaar van oprichting 1850 van de fabrikant en het land van herkomst GERMANY. Ook het gewicht van 2 gram FEINGOLD en het goudgehalte 999.9 staan benoemd. De goudbaar is verpakt in een plastic blisterkaart. Deze blisterkaart dient tevens als certificaat van echtheid.

Ontwerp SmartPack

Achterzijde

Op de achterkant van de goudbaar zelf staat het certificaatnummer van de C. Hafner goudbaar. De achterzijde van de blisterverpakking is voorzien van een hologram. Dit hologram is een beveiligingsmaatregel om de echtheid van de verpakking te garanderen.

Goudbaar met een Good Delivery Status

Goudbaar met een Good Delivery Status

C. Hafner is een Duitse raffinaderij met een lange geschiedenis. Het bedrijf is opgericht in 1850 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige goudproducten.

In 2013 werd C. Hafner door de London Bullion Market Association (LBMA) aangewezen als een Good Delivery Refiner. Dit betekent dat C. Hafner aan alle eisen voldoet die door de LBMA worden gesteld op het gebied van puurheid van het goud, de geschiedenis van de producent, de herkomst van het goud en het gewicht van de goudbaar.

Alle goudbaren van C. Hafner hebben dan ook de Good Delivery Status. Dit zorgt ervoor dat de C. Hafner SmartPack van 10x 2 gram wereldwijd, zonder verdere analyse, verhandelbaar is.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
20 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.