Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
Goudbaar 5 gram C. Hafner

Goudbaar 5 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 5 gram bevat 99,99% puur goud. Deze nieuw geslagen goudbaar is voorzien van een CertiCard ® echtheidscertificaat. De producent van de goudbaar, C. Hafner, is LBMA geaccrediteerd. De goudbaren van C. Hafner zijn dan ook wereldwijd, zonder verdere analyse, goed verhandelbaar. 

€ 410,00
Goudbaar 5 gram C. Hafner

Goudbaar 5 gram C. Hafner

per stuk
55 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 410,00
5-9 € 408,00
10-24 € 406,00
25+ € 404,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorzijde C. Hafner goudbaar 5 gram

Over de C. Hafner 5 gram goudbaar


De C. Hafner goudbaren van 5 gram bevatten 99,99% puur goud en worden geleverd inclusief gesealde blisterverpakking met CertiCard ® echtheidscertificaat. De goudbaren van C. Hafner zijn ook in andere gewichten leverbaar van 1 gram tot 1 kilogram.

Deze goudbaren, met een gewicht van 5 gram, zijn geproduceerd door C. Hafner uit Duitsland. Deze producent is sinds 2013 LBMA-geaccrediteerd en produceert sindsdien goudbaren met de 'Good Delivery Status'. Dit betekent dat C.Hafner voldoet aan alle eisen die door de LBMA worden gesteld op gebied van onder andere de puurheid van het goud, de geschiedenis van de producent, de herkomst van het goud en het gewicht van de goudbaar.

Goud kopen en laten opslaan

Goud kopen in combinatie met opslag is mogelijk. Hiervoor werkt The Silver Mountain samen met haar zusteronderneming Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Dit bedrijf is gespecialiseerd in gealloceerde en verzekerde opslag van fysiek edelmetaal en werkt met een AFM-vergunning. De opslag is mogelijk in zwaar beveiligde kluisruimten in Nederland en in Zwitserland.

C. Hafner goudbaar in overige coupures

Overweegt u om voor een groter bedrag goudbaren te kopen in kleine coupures van een halve gram, 1 gram of 2 gram? Dan kunt u ook eens kijken bij onze gouden Combibars. Dit zijn goudbaren gegoten in een raster zoals bij een chocoladereep, waardoor het mogelijk is het goud af te breken en te verhandelen in stukjes van 1 gram of 0.50 gram puur goud. Dit is goedkoper dan wanneer u een aantal losse goudbaren koopt. 

Naast de 5 gram C. Hafner goudbaar hebben wij diverse andere C. Hafner goudbaren in ons assortiment variërend van 1 gram tot en met 1 kilogram. Ook hebben wij de 10x 1 gram C. Hafner SmartPack en 10x 2 gram C. Hafner SmartPack in ons assortiment. Dit zijn kleine coupures goudbaren met ieder een eigen verpakking en certificaat. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Goudbaar van 5 gram puur goud (99,99%)
  • Geleverd in originele gesealde blisterverpakking inclusief CertiCard ® echtheidscertificaat
  • Goud is vrijgesteld van belasting, u betaalt geen btw over uw aankoop
  • Wereldwijd verhandelbaar door de Good Delivery Status

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 5 gram

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 5 gram

Voorzijde

Op de voorkant van deze goudbaar van 5 gram staat onder andere de naam van de leverancier C. Hafner, het land van herkomst GERMANY, het gewicht van 5g FEINGOLD en het goudgehalte van de baar 999.9. Op de voorzijde van de verpakking van de C. Hafner goudbaar wordt verwezen naar de LBMA accreditatie van C. Hafner met de tekst Good Delivery Refiner

Ontwerp C. Hafner goudbaar van 5 gram

Achterzijde

Op de achterkant van de goudbaar zelf staat het certificaatnummer van de C. Hafner goudbaar. Dit nummer is uniek voor elke baar en wordt gebruikt om de echtheid van de baar te verifiëren. Het certificaatnummer is 6 cijfers lang en wordt gegraveerd in het goud.

Achterkant van de blisterverpakking

Op de achterkant van de blisterverpakking zijn de gegevens van de CertiCard® toegevoegd. CertiCard® is een systeem dat de echtheid van goudbaren certificeert.

 

C. Hafner goudbaar: eenvoudig te kopen en verkopen

C. Hafner goudbaar: eenvoudig te kopen en verkopen

Alle goudbaren van C. Hafner hebben de Good Delivery Status. Dit betekent dat deze goudbaren eenvoudig, zonder verdere analyse, wereldwijd verhandelbaar zijn. Het lage gewicht van de 5 gram goudbaar maakt deze goudbaar ook geschikt als ruilmiddel. 

Alle goudbaren die u bij The Silver Mountain koopt hebben een terugkoopgarantie. Als u op termijn uw goudbaar van C. Hafner wenst te verkopen, kopen we deze altijd van u terug, ongeacht de hoogte van de goudprijs en het volume van goud wat u zou willen verkopen. Wij werken met een vaste biedprijs gebaseerd op de actuele goudprijs en het gewicht van de C. Hafner goudbaar.

Specificaties van de goudbaar 5 gram C. Hafner

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
5 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.