Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget

1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget

Deze C. Hafner goudbaar met een gewicht van 1 troy ounce bevat 99,99% puur goud. Alle goudbaren van C. Hafner zijn voorzien van een Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA) en hebben een CertiCard ® echtheidscertificaat.

€ 2.305,00
1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget

1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget

per stuk
9 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorkant 1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget

Over de C. Hafner 1 troy ounce goudbaar nugget

 

C. Hafner produceert verschillende goudbaren van uitstekende kwaliteit. Een bijzondere toevoeging aan het assortiment is deze 1 troy ounce puur gouden (99,99%) goudbaar. Het wordt ook wel de C. Hafner nugget 1 troy ounce goudbaar genoemd. Deze goudbaar heeft de vorm van een klompje goud.

De goudbaar wordt geleverd in een creditcard capsule en bevat een uniek serienummer met certificaat van echtheid. Ook is de goudbaar voorzien van een Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA). Naast dat dit verzekert dat de goudbaar van uitstekende kwaliteit is, zorgt het er ook voor dat deze goed te verhandelen is. Deze status is namelijk wereldwijd erkend. 

Terugkoopgarantie

Indien u op termijn uw goudbaar van C. Hafner weer wenst te verkopen kunnen wij deze baar middels onze terugkoopgarantie van u terug kopen. Wij werken met een biedprijs gebaseerd op de dan geldende goudprijs en het gewicht van de goudbaar. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce goudbaar in een bijzondere vorm
  • Nieuw geslagen in 99,99% puur goud
  • Geleverd met certificaat van echtheidscertificaat
  • Producent C. Hafner beschikt over de Good Delivery Status van de LBMA

Ontwerp C. Hafner Nugget goudbaar

Ontwerp C. Hafner Nugget goudbaar

Voorzijde

Op de voorzijde van deze bijzondere goudbaar in de vorm van een goudklompje staat wat anders dan bij de andere C. Hafner goudbaren, namelijk enkel het logo van C. Hafner. Op de voorkant van de verpakking staat naam de naam van de leverancier ook een verwijzing naar de Good Delivery Status van de goudbaar, namelijk de tekst LBMA Good Delivery Refiner.

Ontwerp C. Hafner Nugget goudbaar

Achterzijde

Op de achterkant van de C. Hafner goudbaar is voorzien van verschillende opschriften, zoals het gewicht 1 UNZE, het goudgehalte Au 999.9 en het unieke baarnummer. De achterzijde van de blisterverpakking dient ook als het CertiCard® echtheidscertificaat. Naast de kenmerken van de goudbaar wordt ook extra informatie over C. Hafner weergegeven. 

C. Hafner

C. Hafner is de oudste Duitse raffinaderij van edelmetalen. De goudraffinaderij werd in 1850 opgericht door Carl Hafner. Vandaar ook de naam C. Hafner. Inmiddels is het bedrijf al 5 generaties binnen de familie voortgezet. Pforzheim, waar ook de hoofdvestiging van C. Hafner is, wordt al voor een hele lange tijd als het belangrijkste punt in Duitsland voor de productie van goud beschouwd. Dit komt omdat er veel goud wordt geproduceerd dankzij de 7 goudraffinaderijen die in de stad gevestigd zijn.

In 1850 was C. Hafner opgezet met het doel om edelmetaal voor onder andere sieraden en industriële producten te produceren. In 2009 werden goudbaren daar ook aan toegevoegd. De goudbaren zijn uitstekende kwaliteit en gemaakt van puur goud (99,99%). Ook is C. Hafner sinds 2013 aangesloten bij de LBMA. Dit verzekert u ervan dat de goudbaren van C. Hafner daadwerkelijk van de hoogste kwaliteit zijn.

C. Hafner goudbaar in overige coupures

Wij hebben diverse C. Hafner goudbaren in ons assortiment, varierend van 1 gram tot en met 1 kilogram. Als u nadenkt over het aankopen van kleinere coupures goudbaren, raden wij onze CombiBars aan. Dit zijn goudbaren die - net als een chocoladereep - af te breken zijn in kleinere coupures van een halve gram of één gram.

Specificaties van de 1 troy ounce goudbaar C. Hafner nugget

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
1 troy ounce
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.