Goudbaar 100 gram C. Hafner

Goudbaar 100 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 100 gram is een vaak verkochte goudbaar van de LMBA geaccrediteerde producten C. Hafner. Deze goudbaren met Good Delivery Status zijn nieuw geslagen in 100 gram puur goud 99,99% en worden geleverd inclusief CertiCard ® echtheidscertificaat. 

€ 5.735,00
Goudbaar 100 gram C. Hafner

Goudbaar 100 gram C. Hafner

per stuk
6 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 5.735,00
5-9 € 5.731,00
10+ € 5.727,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

100 gram goudbaar C. Hafner met certificaat van echtheid

 

De goudbaren van 100 gram zijn zeer gangbaar en een goedkoper alternatief dan 1 ounce gouden munten. Deze goudbaren bevatten 100 gram puur goud (99,99%) en zijn geproduceerd door C. Hafner uit Duitsland. 

C. Hafner is een producent die al sinds 2013 staat vermeld op de LBMA Good Delivery List. De goudbaren afkomstig van deze producent bevatten gegarandeerd 24 Karaat (99,99%) goud en worden geleverd met certificaat van echtheid inclusief uniek baarnummer. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Nieuw geslagen goudbaar in 99,99% puur goud
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs
  • Geproduceerd door C. Hafner, een bekende Duitse leverancier
  • Geleverd inclusief CertiCard ® echtheidscertificaat

Ontwerp gouden C. Hafner baar van 100 gram

Ontwerp gouden C. Hafner baar van 100 gram

Voorzijde

Op de voorzijde van de C. Hafner goudbaar 100 gram staat de naam en het embleem van de fabrikant C. HAFNER, het jaar van oprichting 1850 en het land van herkomst GERMANY. Ook het gewicht van 100 gram FEINGOLD en het goudgehalte 999.9 staan op deze kant van de baar. Op de voorkant van de verpakking staat naast de naam C. Hafner ook de LBMA Good Delivery Refiner status van de producent vermeld. 

Ontwerp gouden C. Hafner baar van 100 gram

Achterzijde

Op de achterzijde van de goudbaar is het unieke certificaatnummer en het logo van C. Hafner weergegeven. Op de achterkant van de verpakking is meer informatie over het CertiCard ® echtheidscertificaat te vinden, zoals het gewicht, het goudgehalte, het certificaatnummer en de herkomst van de goudbaar. Daarnaast staat ook het label van C. Hafner op deze zijde: MELTER ASSAYER C. HAFNER

Grotere goudbaar betekent doorgaans lagere productiekosten

De goudbaar 100 gram is een veel verkochte goudbaar. Relatief ontvangt u namelijk meer goud voor uw geld dan bij kleinere goudbaren. Dit komt voornamelijk door de productiekosten van de goudbaar. 

De productiekosten van goudbaren stijgen minder hard dan de waarde in goud als deze in gewicht omhoog gaan. Doordat u procentueel gezien per goudbaar minder productiekosten betaald dan bij kleinere goudbaren, is de premie lager en ontvangt u dus meer goud voor uw geld. Voor de 100 gram goudbaar van C. Hafner geldt dat de productiekosten bijna gelijk zijn aan de productiekosten van de 1 troy ounce goudbaar.  

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
100 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.