Altijd 100% verzekerd transport

X
Goudbaar 10 gram C. Hafner

Goudbaar 10 gram C. Hafner

De C. Hafner goudbaar van 10 gram bevat 99,99% puur goud. Deze nieuw geslagen goudbaar is voorzien van een CertiCard ® echtheidscertificaat. C. Hafner is LBMA geaccrediteerd, hierdoor zijn de goudbaren van C. Hafner zijn wereldwijd, zonder verdere analyse, goed verhandelbaar. 

€ 776,00
Goudbaar 10 gram C. Hafner

Goudbaar 10 gram C. Hafner

per stuk
5 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 776,00
5-9 € 774,00
10-24 € 772,00
25+ € 770,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorkant C. Hafner goudbaar 10 gram

C. Hafner 10 gram goudbaar voorzien van CertiCard ® echtheidscertificaat

 

De 10 gram goudbaar is populair onder de kleinere beleggers in goud. Aangezien er over beleggingsgoud geen btw betaald hoeft te worden, zijn deze kleine baren van 99,99% puur goud een voordelige investering in goud. 

De C. Hafner goudbaren van 10 gram worden geleverd in een blisterverpakking met een CertiCard® echtheidscertificaat met een uniek baarnummer. 

C. Hafner: erkende Good Delivery leverancier

Het traditionele familiebedrijf uit Duitsland C. Hafner staat al 160 jaar voor vakmanschap en kwaliteit. In tegenstelling tot veel andere leveranciers en producenten van edelmetaal, heeft C. Hafner zijn productie geheel in eigen beheer. Als goud- en zilverraffinaderij verwerkt C. Hafner bewust en uitsluitend met secundair materiaal, ook heeft het duurzaamheid van hun product en het productieproces hoog in het vaandel staan. 

Overige coupures van de C. Hafner goudbaren

Wij hebben diverse C. Hafner goudbaren in ons assortiment van 1 gram tot en met 1 kilogram. Naast de C. Hafner goudbaren hebben wij ook C. Hafner SmartPacks en gouden CombiBars in ons assortiment, dit zijn goudbaren die op te breken zijn in kleinere coupures van een halve gram, één gram of twee gram.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Nieuw geslagen goudbaar van 10 gram puur goud (99,99%)
  • Producent C. Hafner beschikt over de Good Delivery Status van de LBMA
  • Gunstige terugkoopgarantie op basis van de actuele goudprijs
  • Geleverd in beschermende blisterverpakking inclusief certificaat van echtheid

Ontwerp van de C. Hafner 10 gram goudbaar

Ontwerp van de C. Hafner 10 gram goudbaar

Voorzijde

Op de voorzijde van de C. Hafner 10 gram goudbaar staat de naam en het embleem van de fabrikant C. HAFNER, het jaar van oprichting 1850 en het land van herkomst GERMANY. Ook het gewicht van 10 gram FEINGOLD en het goudgehalte 999.9 staan op deze kant van de baar. Op de voorkant van de verpakking staat naast de naam C. Hafner ook de LBMA Good Delivery Refiner status. 

Ontwerp van de C. Hafner 10 gram goudbaar

Achterzijde

De achterkant van de goudbaar C. Hafner is effen en heeft geen afbeeldingen of tekst. In het midden van de baar is het certificaatnummer gegraveerd. Dit nummer is uniek en geeft de goudbaar een identiteit. Het certificaatnummer staat ook op de voorkant van de verpakking.

De goudbaren C. Hafner zijn voorzien van een CertiCard ®. Dit is een certificaat dat de echtheid en kwaliteit van de goudbaar garandeert. Het certificaat is gekoppeld aan het certificaatnummer van de goudbaar.

Goudbaar met een Good Delivery Status

Goudbaar met een Good Delivery Status

C. Hafner is sinds 2013 een Good Delivery Refiner volgens de London Bullion Market Association (LBMA), dit betekent dat C. Hafner voldoet aan alle eisen die door de LBMA worden gesteld op gebied van onder andere de puurheid van het goud, de geschiedenis van de producent, de herkomst van het goud en het gewicht van de goudbaar. 

Alle goudbaren van C. Hafner hebben dan ook de Good Delivery Status. Dit zorgt ervoor dat de C. Hafner goudbaar van 10 gram wereldwijd, zonder verdere analyse, verhandelbaar is. 

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
10 gram
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.