1 Kilogram zilverbaar Germania Mint

1 Kilogram zilverbaar Germania Mint

De 1 kilo zilverbaar van Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver, weegt 1 kilo en is voorzien van een uniek serienummer en identificatienummer. De zilverbaar wordt uitgegeven door het bekende Germania Mint. 

€ 942,59
1 Kilogram zilverbaar Germania Mint

1 Kilogram zilverbaar Germania Mint

per stuk
24 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 weken levertijd
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

Zilverbaar 1 kilo Germania Mint

 

De 1 kilo zilverbaar van Germania Mint heeft een lengte van 114,3 mm, een breedte van 54 mm en een dikte van 16,7 mm. De zilveren baar weegt 1000 gram en is gegoten in 99,99% puur zilver. Elke baar bevat een uniek baarnummer op de voorzijde en een identificatienummer op de achterzijde. Deze twee nummers maken het mogelijk om de baren te verifiëren bij de Germania Mint en garanderen de echtheid. 

Germania Mint

Het munthuis Germania Mint is vrij recent opgericht. In 2018 is de Germania Mint opgericht door de Kurowski Group en de mint is gevestigd in Polen. De geschiedenis van de mint is terug te leiden naar 1986, toen Apolinary Kurowski, de vader van Szymon Kurowsky (eigenaar van de mint) een eigen muntenwinkel opende. Vanaf dit moment is het munthuis van familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 200 werknemers.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 kilo puur zilver (99,99%)
  • Afmetingen van de zilverbaar 114,3 x 54 x 16,7 mm
  • Uitgave door de Germania Mint
  • Inclusief uniek baarnummer en identificatienummer

Ontwerp Germania zilverbaar van 1 kilo

Ontwerp Germania zilverbaar van 1 kilo

Voorzijde

Op de voorzijde van de 1 kilo zilverbaar van Germania Mint staat het logo van de mint afgebeeld. In dit logo is een krans en een kroon weergegeven. Deze krans omringd de tweekoppige adelaar in het logo. Onder het logo is de naam van de mint GERMANIA MINT, het zilvergehalte 999.9 FINE SILVER en het gewicht 1000 G te vinden. Helemaal onderaan de baar is het unieke serienummer te vinden.

Ontwerp Germania zilverbaar van 1 kilo

Achterzijde

Op de achterzijde van de 1 kilo zilverbaar van Germania Mint is een hologram te zien. In dit hologram is het logo van de Germania Mint weergegeven en daarnaast diverse watermerken. Het hologram bevat ook een individueel identificatienummer. Het baarnummer op de voorzijde samen met het identificatienummer kan gebruikt worden om bij de Germania Mint de echtheid te verifiëren en dit geeft dus ook de echtheidsgarantie.

Zilver en 21% BTW

Zilver en 21% BTW

Zilver wordt naast beleggingsmetaal ook als grondstof gezien. Om deze reden worden zilveren baren belast met 21% BTW, waaronder ook deze 1 kilo zilverbaar van de Germania Mint. Dit maakt zakelijke aanschaf van zilverbaren dus interessant. Het zilver wordt onderdeel van uw bedrijfsvermogen en u kunt de 21% BTW terugvorderen bij de belastingdienst.

Als particulier bent u voordeliger uit met zilveren munten of zilveren muntbaren. Deze producten worden namelijk niet gezien als grondstof en vallen onder de margeregeling. Dit maakt zilveren muntbaren of zilveren munten dus voordeliger ten opzichte van zilveren baren als particulier. 

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 kilo
Jaar van uitgifte
Diverse
Land van uitgifte
Duitsland
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.