Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
5 troy ounce zilverbaar Germania Mint

5 troy ounce zilverbaar Germania Mint

De 5 troy ounce zilveren baar van Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver. Op de zilveren baar is het unieke serienummer af te lezen. De zilverbaar van 5 troy ounce wordt uitgegeven door de Germania Mint. De zilveren baar heeft een gehalte van 99,99% zilver en bevat 5 troy ounce (155,5 gram) puur zilver. 

€ 253,80
5 troy ounce zilverbaar Germania Mint

5 troy ounce zilverbaar Germania Mint

per stuk
24 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Ontwerp 5 troy ounce zilverbaar Germania Mint

Zilverbaar 5 troy ounce van Germania Mint

 

De 5 troy ounce zilverbaar Germania Mint wordt gegoten in 99,99% puur zilver. Deze compacte zilverbaar weegt 155,52 gram en is daardoor geschikt voor de kleinere zakelijke belegger. De zilverbaren wordt uitgegeven door het bekende munthuis Germania Mint en zijn daardoor wereldwijd bekend.

Germania Mint, een nieuwe leverancier

De 5 troy ounce zilverbaar wordt uitgegeven door de Germania Mint. Deze mint is vrij recent opgericht. In 2018 is de Germania Mint opgericht door de Kurowski Group en de mint is gevestigd in Polen. De geschiedenis van de mint is terug te leiden naar 1986, toen Apolinary Kurowski, de vader van Szymon Kurowsky (eigenaar van de mint) een eigen muntenwinkel opende. Vanaf dit moment is het munthuis van familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 200 werknemers.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Compacte zilverbaar van 5 troy ounce (155,52 gram)
  • Gegoten in 99,99% puur zilver
  • Uniek serienummer op de zilverbaar
  • Afmetingen: 51,7 x 32,3 x 10 mm

Ontwerp Germania Mint zilverbaar van 5 troy ounce

Ontwerp Germania Mint zilverbaar van 5 troy ounce

Voorzijde

Op de voorzijde van de 5 troy ounce zilverbaar zien we het logo van de Germania Mint. In dit logo is een tweekoppige adelaar weergegeven die wordt omringd door een krans. Boven de adelaar is een kroon te zien. Daarnaast staat op de voorzijde van de 5 troy ounce zilverbaar ook de naam van de mint GERMANIA MINT, het zilvergehalte 999.9 FINE SILVER, het individuele en unieke baarnummer en het gewicht van de baar 5 OZ

Ontwerp Germania Mint zilverbaar van 5 troy ounce

Achterzijde

Op de achterzijde van de 5 troy ounce zilverbaar van de Germania Mint zien we het hologram van de Mint. Op dit hologram is het logo van de mint te zien met diverse watermerken. Daarnaast staat er op dit hologram ook een identficatienummer. Dit nummer vormt samen met het baarnummer op de voorzijde de echtheidsgarantie. De achterzijde van de zilverbaar van de Germania Mint is voor de rest blank. Dit komt omdat het ontwerp van de zilverbaren meestal op de voorkant wordt weergegeven.

Zilverbaren als zakelijke belegging

Zilverbaren als zakelijke belegging

Zilverbaren worden gezien als grondstof en daarom standaard belast met 21% btw. Voor particulieren zijn zilverbaren dan ook minder geschikt dan zilveren munten, aangezien zilveren munten onder de margeregeling vallen. Bij een zakelijke aankoop is het echter doorgaans mogelijk om de btw weer terug te vorderen. Hierdoor kunt u als zakelijke klant goedkoop in zilver investeren. Het zilver wordt namelijk onderdeel van uw bedrijfsvermogen. Indien u uw zilverbaren weer wilt verkopen, dient u de 21% BTW weer in rekening te brengen.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
5 troy ounce
Land van uitgifte
Polen
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.