Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
250 gram zilverbaar Germania Mint

250 gram zilverbaar Germania Mint

De 250 gram zilverbaar wordt sinds 2021 geproduceerd door de Germania Mint. Deze zilverbaar van de Germania Mint bevat 250 gram puur zilver (99,99%). De baar wordt geleverd in de originele verpakking van de mint. Op de zilveren baar is ook het individuele en unieke serienummer weergegeven. Daarnaast bevat de zilverbaar een uniek identificatienummer op de achterzijde.  

€ 366,93
250 gram zilverbaar Germania Mint

250 gram zilverbaar Germania Mint

per stuk
23 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
250 gram zilverbaar Germania Mint

Germania Mint 250 gram Zilverbaar

 

De Germania Mint zilverbaar van 250 gram heeft een lengte van 61,5 mm en een breedte van 34,8 mm. De zilverbaar is 12,4 mm dik en heeft een zilvergehalte van 99,99%. De baar bevat precies 250 gram puur zilver. De producent van deze 250 gram zilverbaar is de Germania Mint, dit is een leverancier uit Polen.

Zilverbaren geschikt als zakelijke belegging

Zilveren baren worden belast met 21% BTW. Om deze reden is het kopen van zilveren baren interessant wanneer dit zakelijk wordt aangeschaft. Bij een zakelijke transactie kan de BTW bij de belastingdienst terug gevorderd worden. Als particulier is het vaak interessanter om zilveren munten of zilveren muntbaren aan te schaffen. Aangezien zilveren munten en muntbaren worden verkocht onder de margeregeling. 

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Zilverbaar van Germania Mint
  • 250 gram puur zilver (99,99%)
  • Afmeting van 61,5 x 34,8 x 12,4 mm
  • Geschikt voor de zakelijke belegger

Ontwerp Germania zilverbaar 250 gram

Ontwerp Germania zilverbaar 250 gram

Voorzijde

Op de voorzijde van de 250 gram zilverbaar van Germania Mint zijn het logo en de kenmerken van de baar weergegeven. In het logo is een tweekoppige adelaar te zien. Deze wordt omringd door een krans met bovenin een kroon. Onder het logo van de Germania Mint zijn kenmerken van de baar af te lezen met de naam van de mint Germania Mint, het gewicht 250 G en het gehalte 999.9 FINE SILVER. Onderaan de zilverbaar is het unieke en individuele baarnummer af te lezen. 

Ontwerp Germania zilverbaar 250 gram

Achterzijde

Op de achterzijde van de 250 gram zilveren baar van Germania Mint is het hologram te vinden. Op dit hologram is wederom een identificatiecode af te lezen, die samen met het baarnummer op de voorkant de echtheid garandeert. Ook is op dit hologram het logo van de Mint te vinden met diverse watermerken. Op de achterkant van de 250 gram zilverbaar is verder weinig informatie weergegeven. Dit komt omdat er doorgaans alleen een ontwerp op de voorkant is te zien bij gegoten zilveren baren. 

Germania Mint, een nieuwe leverancier 

Germania Mint, een nieuwe leverancier 

De 250 gram zilverbaar wordt uitgegeven door de Germania Mint. Deze mint is vrij recent opgericht. In 2018 is de Germania Mint opgericht door de Kurowski Group en de mint is gevestigd in Polen. De geschiedenis van de mint is terug te leiden naar 1986, toen Apolinary Kurowski, de vader van Szymon Kurowsky (eigenaar van de mint) een eigen muntenwinkel opende. Vanaf dit moment is het munthuis van familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 200 werknemers. De 250 gram zilverbaar werd door de Germania Mint voor het eerst in 2021 geproduceerd.  

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliant Uncirculated
Gewicht
250 gram
Land van uitgifte
Polen
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.