• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

250 gram zilverbaar Germania Mint

293,00 Per stuk 1,17 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
22 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De 250 gram zilverbaar wordt sinds 2021 geproduceerd door de Germania Mint. Deze zilverbaar van de Germania Mint bevat 250... De 250 gram zilverbaar wordt sinds 2021 geproduceerd door de Germania Mint. Deze zilverbaar van de Germania Mint bevat 250 gram puur zilver (99,99%). De baar wordt geleverd in de originele verpakking van de mint. Op de zilveren baar is ook het individuele en unieke serienummer weergegeven. Daarnaast bevat de zilverbaar een uniek identificatienummer op de achterzijde.  
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 293,00
Prijs per gram
€ 1,17
Productsoort
Baar
Gewicht
250 gram
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Smelterij
Germania Mint

Informatie

Germania Mint 250 gram zilverbaar

De Germania Mint zilverbaar van 250 gram heeft een lengte van 61,5 mm en een breedte van 34,8 mm. De zilverbaar is 12,4 mm dik en heeft een zilvergehalte van 99,99%. De baar bevat precies 250 gram puur zilver. De producent van deze 250 gram zilverbaar is de Germania Mint, dit is een leverancier uit Polen.
 

Zilverbaren geschikt als zakelijke belegging

Zilveren baren worden belast met 21% BTW. Om deze reden is het kopen van zilveren baren interessant wanneer dit zakelijk wordt aangeschaft. Bij een zakelijke transactie kan de BTW bij de belastingdienst terug gevorderd worden. Als particulier is het vaak interessanter om zilveren munten of zilveren muntbaren aan te schaffen. Aangezien zilveren munten en muntbaren worden verkocht onder de margeregeling. 

Ontwerp Germania zilverbaar 250 gram


Voorzijde

Op de voorzijde van de 250 gram zilverbaar van Germania Mint zijn het logo en de kenmerken van de baar weergegeven. In het logo is een tweekoppige adelaar te zien. Deze wordt omringd door een krans met bovenin een kroon. Onder het logo van de Germania Mint zijn kenmerken van de baar af te lezen met de naam van de mint Germania Mint, het gewicht 250 G en het gehalte 999.9 FINE SILVER. Onderaan de zilverbaar is het unieke en individuele baarnummer af te lezen. 


Achterzijde

Op de achterzijde van de 250 gram zilveren baar van Germania Mint is het hologram te vinden. Op dit hologram is wederom een identificatiecode af teOp de voorzijde van de 250 gram zilverbaar van Germania Mint zijn het logo en de kenmerken van de baar weergegeven. In het logo is een tweekoppige adelaar te zien. Deze wordt omringd door een krans met bovenin een kroon. Onder het logo van de Germania Mint zijn kenmerken van de baar af te lezen met de naam van de mint Germania Mint, het gewicht 250 G en het gehalte 999.9 FINE SILVER. Onderaan de zilverbaar is het unieke en individuele baarnummer af te lezen.  lezen, die samen met het baarnummer op de voorkant de echtheid garandeert. Ook is op dit hologram het logo van de Mint te vinden met diverse watermerken. Op de achterkant van de 250 gram zilverbaar is verder weinig informatie weergegeven. Dit komt omdat er doorgaans alleen een ontwerp op de voorkant is te zien bij gegoten zilveren baren. 

Germania Mint, een nieuwe leverancier 

De 250 gram zilverbaar wordt uitgegeven door de Germania Mint. Deze mint is vrij recent opgericht. In 2018 is de Germania Mint opgericht door de Kurowski Group en de mint is gevestigd in Polen. De geschiedenis van de mint is terug te leiden naar 1986, toen Apolinary Kurowski, de vader van Szymon Kurowsky (eigenaar van de mint) een eigen muntenwinkel opende. Vanaf dit moment is het munthuis van familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 200 werknemers. De 250 gram zilverbaar werd door de Germania Mint voor het eerst in 2021 geproduceerd.  


Uitgelicht

  • Zilverbaar van Germania Mint
  • 250 gram puur zilver (99,99%)
  • Afmeting van 61,5 x 34,8 x 12,4 mm
  • Geschikt voor de zakelijke belegger


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

Germania Mint

Germania Mint

De Germania Mint is een Duits fabrikant van edelmetaal die zich ook specialiseert in herdenkingsmunten. De munten van de Germania Mint zijn rijk in details. Deze details onderscheiden de Germania munten van andere munten en daarom zijn ze erg gewild bij verzamelaars.

De naam van de Germania Mint komt van het oude land Germanië. Germanië is een oud land dat bestond uit het huidige Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Oostenrijk. Germanië werd vroeger bewoond door zo’n vijf miljoen inwoners van vooral Germaanse stammen, maar hoe Germanië precies is ontstaan is onduidelijk.