Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof

1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof

De Supergirl munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een afmeting van 35.6 mm x 36 mm. De afmeting is zo aangezien de vorm het lichaam van Supergirl zelf is.

€ 122,75
1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof

1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof

5 op voorraad
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

Supergirl kwam voor het eerst voor in Action Comics in 1959. Inmiddels heeft ze nu haar eigen Chibi munt van Proof kwaliteit. Supergirl is het nichtje van Superman en heeft een iconisch kostuum. De Supergirl munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een afmeting van 35.6 mm x 36 mm. De afmeting is zo aangezien de vorm het lichaam van Supergirl zelf is. Dit in combinatie met de prachtige en felle kleuren doet de munt erg opvallen. Aangezien de Supergirl munt Niue als wettig betaalmiddel dient heeft deze een nominale waarde van $2. Daarnaast heeft de Supergirl munt een oplage van 2.000 stuks. De Supergirl munt heeft een indrukwekkende en verbluffende uitstraling. De munt trekt zeker de aandacht.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Oplage van 2.000 stuks
  • Geleverd met genummerd certificaat van echtheid

Ontwerp Supergirl munt

Ontwerp Supergirl munt

De voorzijde van de Supergirl munt staat geheel in het teken van Supergirl. De achterzijde is daarom ook geheel gekleurd als Supergirl. De vorm van de munt sluit hierbij aan. De felle kleuren en bijzondere vorm doen de Supergirl munt erg opvallen en geven deze een unieke uitstraling. 

Ontwerp Supergirl munt

De achterzijde van de Supergirl munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze is ontworpen door Ian Rank-Broadley. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte, gewicht, gehalte en materiaal af te lezen.

Verpakking

Verpakking

De munt wordt geleverd met een bijpassende doos in de stijl van de super girl. In de doos vindt u de munt met certificaat van echtheid.

Specificaties

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.