1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof

1 troy ounce zilveren munt supergirl 1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof - achterkant 1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof 1 troy ounce zilveren munt supergirl 2021 Proof - doos 1 troy ounce zilveren munt supergirl Proof zilveren munt supergirl 2021 Proof - doos
1 troy ounce zilveren munt supergirl
  • Prijs: € 122,75 per stuk
Maximaal 5 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Supergirl munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een afmeting van 35.6 mm x 36 mm. De afmeting is zo aangezien de vorm het lichaam van Supergirl zelf is.

Lees verder

Supergirl kwam voor het eerst voor in Action Comics in 1959. Inmiddels heeft ze nu haar eigen Chibi munt van Proof kwaliteit. Supergirl is het nichtje van Superman en heeft een iconisch kostuum. De Supergirl munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) en heeft een afmeting van 35.6 mm x 36 mm. De afmeting is zo aangezien de vorm het lichaam van Supergirl zelf is. Dit in combinatie met de prachtige en felle kleuren doet de munt erg opvallen. Aangezien de Supergirl munt Niue als wettig betaalmiddel dient heeft deze een nominale waarde van $2. Daarnaast heeft de Supergirl munt een oplage van 2.000 stuks. De Supergirl munt heeft een indrukwekkende en verbluffende uitstraling. De munt trekt zeker de aandacht.

Uitgelicht

  • Oplage van 2.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Proof kwaliteit

Design van de Supergirl munt

De voorzijde van de Supergirl munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze is ontworpen door Ian Rank-Broadley. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte, gewicht, gehalte en materiaal af te lezen. De achterzijde van de Supergirl munt staat geheel in het teken van Supergirl. De achterzijde is daarom ook geheel gekleurd als Supergirl. De vorm van de munt sluit hierbij aan. De felle kleuren en bijzondere vorm doen de Supergirl munt erg opvallen en geven deze een unieke uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt supergirl
Producent New Zealand Mint

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review