Zilveren munt jaar van de Os 2021 Proof

Zilveren munt jaar van de Os 2021 Proof Zilveren munt jaar van de Os 2021 Proof - achterkant Zilveren munt jaar van de Os 2021 Proof - doos
Zilveren munt jaar van de Os 2021 Proof
  • Prijs: € 79,95 per stuk
Maximaal 16 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Het bijzondere aan de Lunar munt is dat deze ook de vorm van een os heeft. De munt is geslagen in 10 gram puur zilver en heeft een afmeting van 28 x 32 mm.

Lees verder

De Lunar munt is een prachtige munt van Proof kwaliteit en staat geheel in het teken van de os. De munt is in 2021 uitgegeven en dit is namelijk, volgens de Chinese dierenriem kalender, het jaar van de os. Het bijzondere aan de Lunar munt is dat deze ook de vorm van een os heeft. De munt is geslagen in 10 gram puur zilver en heeft een afmeting van 28 x 32 mm. De Lunar munt wordt als een wettig betaalmiddel beschouwd in Niue en heeft daarom een nominale waarde van $1. De munt heeft een oplage van 2.021 stuks. De Lunar munt heeft een zeer kleurrijke en speelse uitstraling. 

Uitgelicht

  • Oplage van 2.021 stuks 
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In de vorm van een os

Design van de Lunar munt

De Lunar munt is in de vorm van een os. Op de voorzijde van de Lunar munt is het wapen van Niue te zien. Hiernaast zijn ook de nominale waarde en jaar van uitgifte af te lezen. De achterzijde is geheel als een os. De os heeft grote ogen en een vriendelijke uitstraling. De achterzijde is zeer kleurrijk en daarom ook opvallend. 

Chinese dierenriem kalender

De Chinese dierenriem kalender is een kalender waarin 12 dieren zijn weergegeven. De Chinese dierenriem kalender duurt 12 jaar en herhaalt zich daarna weer. Welk dier uit de dierenriem kalander u bent hangt af van uw geboortejaar. Ieder dier wordt geassocieerd met bepaalde kenmerken en er wordt aangenomen dat uw persoonlijkheid samenhangt met het dier dat bij uw geboortejaar hoort.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt jaar van de Os 2021 Proof
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review