Nieuw

1 troy ounce zilveren munt Happy Birthday 2022 Proof

Happy Birthday 1 troy ounce zilveren munt 2022 Zilveren munt Happy Birthday 1 troy ounce 2022 Proof 1 troy ounce zilveren munt Happy Birthday 2022 Zilveren munt Happy Birthday 2022 Proof Doos 1 troy ounce zilveren munt Happy Birthday 2022 Proof
Happy Birthday 1 troy ounce zilveren munt 2022
  • Prijs: € 109,95 per stuk
Maximaal 30 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Happy Birthday munt is een feestelijke munt en perfect om op iemand zijn verjaardag te geven. Lees verder

Happy Birthday 1 troy ounce zilveren munt 2021

De Happy Birthday munt is een feestelijke munt en perfect om op iemand zijn verjaardag te geven. Deze feestelijk 1 troy ounce munt bestaat uit puur zilver en heeft een diameter van 40,90 mm. De Happy Birthday munt wordt in Australië als een wettig betaalmiddel beschouwd en heeft daarom een nominale waarde van $1. De munt ziet er erg speels en vrolijk uit en is geslagen in 99,9% puur zilver. De munt wordt geleverd in een feestelijke verpakking.

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Feestelijke uitstraling

Design Happy Birthday munt

De voorzijde van de Happy Birthday munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Hieromheen zijn de nominale waarde, het gewicht, gehalte en land en jaar van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Happy Birthday munt staat in het teken van een verjaardag. Er zijn allerlei vrolijke en feliciterende woorden af te lezen. Deze woorden vormen een verjaardagstaart. Boven op de taart branden vijf kaarsjes ter detail. Langs de rand is een speelse lijn te zien die de munt een vrolijke uitstraling geeft.

Lees minder

Specificaties

Happy Birthday 1 troy ounce zilveren munt 2022
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review