Nieuw

1 troy ounce zilveren munt Auspicious Koi 2022

Lucky koi 1 troy ounce zilveren munt 2022 Zilveren munt Lucky Koi 1 troy ounce 2022 1 troy ounce zilveren munt Lucky Koi 2022
Lucky koi 1 troy ounce zilveren munt 2022
  • Prijs: € 119,95 per stuk
Maximaal 20 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

Deze 1 ounce Zilveren munt is opgedragen aan de Auspicious Koi, een symbool van overvloed.

Lees verder

1 troy ounce zilveren munt Auspicious koi 2022

Deze 1 ounce Zilveren munt is opgedragen aan de Auspicious Koi, een symbool van overvloed.

De munt heeft een mooi design, heeft een hoog reliëf, is schitterend gekleurd. De munt is geslagen in Proof-conditie en wordt geleverd in een bijpassend doosje met het Certificaat van Echtheid. Voor deze munt geldt een gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd. Op de achterkant van de munt zien we twee koi karpers die uit het water springen en zachte rimpelingen opwekken in de vredige lotusvijver, wat staat voor jaren van overvloed, voorspoed, goede gezondheid, vrede en geluk!

De kop en lichamen van de koi karpers zijn geslagen in reliëf op de keerzijde en omgekeerd op de andere kant van de munt. Op de voorzijde van de munt ziet u de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en de inscripties: "ELIZABETH II" - de naam van de koningin, "NIUE" - het land van uitgifte, "TWO DOLLARS" - de nominale waarde, "2022" - het jaar van uitgifte en 1 OZ 999 ZILVEREN MUNT - het gewicht van de munt en de fijnheid van het zilver.

Lees minder

Specificaties

Lucky koi 1 troy ounce zilveren munt 2022
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2022

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review