Opslag Zurich

1 Troy ounce platina baar Valcambi btw vrij - opslag in Zurich

1 Troy ounce platina baar Valcambi BTW vrij BTW vrij platina baar 1 Troy ounce Valcambi
1 Troy ounce platina baar Valcambi BTW vrij
  • Prijs: € 982,50 per stuk
1 à 2 weken levertijd

Beschrijving

1 Troy ounce platina baar Valcambi, te koop in combinatie met opslag in Zwitserland. Op deze manier investeert u btw-vrij in platina tegen de beste prijs mogelijk. Lees verder

1 Troy ounce platina baar Valcambi btw vrij

Alleen te koop in combinatie met opslag


Deze platina baar is beschikbaar in combinatie met opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN) in het douane entrepot in Zurich, Zwitserland. U kunt op deze locatie platina kopen en verzekerd en beveiligd op uw naam laten opslaan. Het grote voordeel hiervan is dat u op deze manier over uw aankoop geen btw betaalt en dus aanzienlijk goedkoper uit bent dan wanneer u in Nederland een platina baar zou laten uitleveren. Daarnaast profiteert u van onze terugkoopgarantie zodat u altijd uw platina weer eenvoudig terug kunt verkopen tegen gunstige voorwaarden. Onze terugkoopgarantie houdt namelijk in dat we uw platina baren terugkopen tegen 98% van de dan geldende platinakoers.

Onze platina baren zijn afkomstig van Valcambi. Dit is een producent uit Zwitserland die beschikt over de "Good Delivery Status" van de LBMA. Zodoende zijn deze platina baren eenvoudig verhandelbaar en bent u verzekerd van het gewicht en gehalte van de baren. Alle 1 troy ounce platina baren bevatten 31,103 gram en zijn geslagen in 99,95% puur platina.

Voor de opslag in het douane entrepot worden opslagkosten gerekend. Deze kosten worden per kwartaal in rekening gebracht en worden gebaseerd op de vervangingswaarde van het platina. Uw edelmetaal is altijd tegen vervangingswaarde volledig verzekerd. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Opslag.

The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce platina baar Valcambi BTW vrij
Producent Valcambi
Gehalte 99,95%
Conditie Nieuw
Gewicht 1 troy ounce

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review