Altijd 100% verzekerd transport

X
The Silver MountainGoud kopen in Den Haag

The Silver Mountain
Goud kopen in Den Haag

Goud kopen in Den Haag

Woont u in Den Haag en omstreken, en wilt u goud kopen of verkopen? Dat kan eenvoudig en gemakkelijk op ons kantoor in het Zeeheldenkwartier van Den Haag. The Silver Mountain is al sinds 2008 een vertrouwd adres voor de aan- en verkoop van edelmetalen. Wij zijn gevestigd in Baarn en sinds kort ook in Den Haag.

Wij zijn gevestigd aan het Prins Hendrikplein 14 in Den Haag.


Oriënterend gesprek vanaf EUR 10.000

Bij een oriënterend gesprek krijgt u deskundig advies bij het selecteren van de juiste producten met de laagste premie, gebaseerd op de meest actuele marktomstandigheden. Dit voormalige bankgebouw met originele bankkluis - inclusief de enorme kluisdeur die nog intact is - heeft een unieke toonzaal waar u een aantal producten kunt bekijken.

Kieswijzer voor persoonlijk aanbod

Overweegt u een lager aankoopbedrag en is het kopen van goud nieuw voor u? Vul dan onze Kieswijzer in. Door het beantwoorden van vijf vragen ontvangt u een persoonlijk aanbod, gebaseerd op uw aankoopbedrag, de verdeling tussen metaalsoorten en of u het edelmetaal zakelijk of privé koopt. U kunt - indien gewenst - direct de bestelling plaatsen.

Bekijk ons assortiment

Weet u al wat u wilt aankopen? Bekijk eenvoudig hieronder ons aanbod gouden munten en goudbaren. Wij leveren veelal direct uit voorraad. Onze scherpe prijzen zijn gebaseerd op de actuele goudprijs.


Langskomen bij The Silver Mountain Den Haag

Een afspraak maken kan gemakkelijk en snel via onze website of via de telefoon. Ons kantoor in Den Haag is goed te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Gelieve er rekening mee te houden dat wij uitsluitend op afspraak werken.

AFM gecontroleerd

Veilig, traceerbaar, controleerbaar: als aanbieder van beleggingsobjecten in de vorm van edelmetalen in combinatie met opslag voldoet The Silver Mountain aan alle hoge eisen die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) stelt. De aan ons afgegeven AFM-vergunning verzekert u ervan dat u geen onnodige risico's loopt bij de aan- en verkoop van uw goud, zilver en platina en dat al uw transacties via The Silver Mountain volgens vaste, transparante procedures - en onder toezicht van de AFM - verlopen en worden vastgelegd.

Wat zeggen anderen over ons?

Als u edelmetalen koopt, is het van belang om goed onderzoek te doen naar een betrouwbare partij. Op Trustpilot scoort The Silver Mountain een 4.8 van de 5 sterren op basis van bijna 4.000 reviews. Wij doen ons best om te zorgen voor een veilige afhandeling en u als klant zo goed mogelijk te informeren, zodat u de beste keuze kunt maken, passend bij uw wensen.


Extra informatie en vragen

Heeft u na het lezen van het bovenstaande stuk nog vragen, of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! The Silver Mountain is telefonisch bereikbaar via 035 20 31 380 en per mail via info@thesilvermountain.nl. Daarnaast staan we altijd open voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. We willen u vragen voorafgaand even een afspraak te maken.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.