1 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

1 kilo puur zilver Nederlands muntgeld
  • Price: €676.50 each

Temporarily out of stock

Receive a message as soon as this product is available again

Description

Deze zak bevat een mix zilveren guldens, rijksdaalders en/of tientjes. Alle munten zijn geslagen in 72% zilver. Elke zak bevat 1 kilogram aan puur zilver. Brutogewicht: 1,38 kilogram. Het kopen van Nederlands muntgeld is de voordeligste manier om fysiek zilver aan te kopen. Read more

Deze zak bevat een mix zilveren guldens, rijksdaalders en/of tientjes. Alle munten zijn geslagen in 72% zilver. Elke zak bevat 1 kilogram aan puur zilver. Brutogewicht: 1,38 kilogram. Het kopen van Nederlands muntgeld is de voordeligste manier om fysiek zilver aan te kopen.

Zilver Nederlands muntgeld

De Nederlandse guldens, rijksdaalders en tientjes zijn geslagen in 72% zilver. Deze munten worden tegenwoordig voor de zilverwaarde verhandeld, doordat deze waarde hoger ligt dan de nominale waarde.

Beleggen in zilver

Beleggen in fysiek zilver is op deze manier voordelig en in kleine coupure mogelijk. Wij verhandelen deze zilveren munten in zakken per 1 kilo fijn zilver. Het gaat hierbij om zowel voor- als de naoorlogse zilveren guldens, rijksdaalders en tientjes, allen geslagen in 72% zilver.

Goedkoop zilver kopen

Dit is de meest goedkope manier om zilver te kopen. Ons aanbod is echter beperkt tot hetgeen we van particulieren inkopen, dus deze zakken zijn niet altijd voorradig.

Verkrijgbaarheid muntgeld

Nederlands muntgeld is doorgaans alleen verkrijgbaar indien wij voldoende zilveren munten kunnen inkopen van particulieren. Daar deze munten vandaag de dag uiteraard niet meer geslagen worden, zijn we afhankelijk van marktomstandigheden. Op onze website is aangegeven wanneer het Nederlands muntgeld verkrijgbaar is.

Read less

Specifications

1 kilo puur zilver Nederlands muntgeld
Manufacturer Nederlandse Munt
Content 72%
Condition Circulated
Weight 1 kilograms
Purpose of purchase Invest
Year of issue Various
Issuing country Netherlands

Price History

Config your price Alert

This product has no reviews yet.

Write review