Verkopen

Terugkoopgarantie

Voor vrijwel alle producten die The Silver Mountain verkoopt geldt een terugkoopgarantie. Dit betekent dat u uw edelmetaal altijd weer eenvoudig bij ons kunt aanbieden en tegen vaste formules ten opzichte van de dan geldende goud- en zilverprijs kunt verkopen. Wij kopen altijd in, ongeacht het volume wat u verkoopt en ongeacht de hoogte van de goudprijs.

Biedprijzen

Onze biedprijzen zijn gebaseerd op de actuele goud- en zilverprijs. De biedprijs van zilveren munten is per april 2022 verhoogd van 107% naar 110% van de huidige zilverprijs.

Hieronder vindt u een overzicht van de biedprijzen van de meest gangbare producten. Voor een overzicht van alle producten die u aan ons kunt verkopen kunt u onze inkoopwebsite bezoeken: www.inkoopedelmetaal.nl

CategorieBiedgarantie
Gouden baren 98% van de goudprijs
Zilver baren 98% van de zilverprijs
Gouden munten 100% van de goudprijs
Zilveren munten 110% van de zilverprijs

Inkoopprijzen

Alle prijzen zijn gebaseerd op de meest actuele goudprijs en zilverprijs. Middels een vaste formule berekenen wij tegen welke prijs wij uw goud en zilver kunnen inkopen.

Artikelbeschrijving U koopt U verkoopt Categorie
  Goudbaar 100 gram Umicore € 5.805,00 € 5.553,86 Goudbaar
  1 troy ounce goudbaar Umicore € 1.830,00 € 1.727,25 Goudbaar
  1 troy ounce gouden Krugerrand € 1.859,00 € 1.762,50 Gouden munt
  1 Kilo zilverbaar Umicore € 876,00 € 617,58 Zilverbaar
  1 troy ounce zilver Maple Leaf munt € 26,00 € 22,24 Zilveren munt

De genoemde prijzen kunnen afrondingsverschillen hebben of net op een ander moment zijn ingeladen dan onze echte prijs. De prijs op de website van Inkoop Edelmetaal is altijd leidend.

Hoe kan ik verkopen?

U kunt online eenvoudig, veilig en snel een verkooporder aanmaken via www.inkoopedelmetaal.nlwww.inkoopedelmetaal.nl.

Inkoop Edelmetaal is een handelsnaam van The Silver Mountain B.V. en via deze website kopen wij edelmetaal in van klanten die dit bij ons hebben gekocht. Ook edelmetaal wat u elders heeft aangeschaft kunt u tegen dezelfde condities aan ons verkopen.

Bij het plaatsen van een verkooporder kunt u aangeven hoe u de verkooporder wilt afwikkelen. Het is mogelijk op kantoor langs te komen of te versturen via een servicepunt. Ook kunt u rechtstreeks uit opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland aan ons verkopen.

Ga naar Inkoopedelmetaal.nl

Afwikkeling verkooporder

De afwikkeling is doorgaans binnen enkele werkdagen geregeld. Als u op kantoor langs wilt komen dan kan dit op afspraak op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Onze ophaalservice is beschikbaar op dinsdag t/m zaterdag, waarbij één a twee werkdagen later het edelmetaal bij ons wordt afgeleverd en na controle wordt het bedrag dan per bank aan u voldaan.

Uitbetaling

Wij betalen binnen 48 uur na ontvangst uit. Indien u op kantoor uw edelmetaal verkoopt dan kan het bedrag direct contant worden voldaan. Betalingen via de bank worden op dezelfde dag overgemaakt vanaf onze ING bankrekening en zijn binnen Nederland doorgaans dezelfde werkdag nog bijgeschreven.

Sieraden verkopen

Wilt u sieraden verkopen? Dat is ook mogelijk. Wij werken hiervoor samen met Waarborg Holland en kopen sieraden in - na een externe keuring bij de Waarborg - tegen 90% van de dan geldende goudprijs. Door middel van deze samenwerking zijn wij in staat een zeer hoge biedprijs te hanteren en bent u verzekerd van een eerlijke prijs en juiste taxatie.