Language
5 troy ounce zilveren munt Mount Vinson 2022

5 troy ounce zilveren munt Mount Vinson 2022

Deze prachtige 5 troy ounce (155,515 gram) zilveren munt is de nieuwe uitgave in de serie '7 Summits' oftewel de zeven toppen, gewijd aan 's werelds hoogste en beroemdste toppen. In deze editie staat de Mount Vinson centraal. De munt is voorzien van smartminting technologie, heeft een mooie kleuring en wordt geleverd in een vitrine samen met het certificaat van echtheid. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 777 stuks wereldwijd!

€449.95
5 troy ounce zilveren munt Mount Vinson 2022

5 troy ounce zilveren munt Mount Vinson 2022

a piece
3 piece(s) in stock

5 troy ounce zilveren munt Mount Vinson 2022

Deze prachtige 5 troy ounce zilveren munt is de nieuwe uitgave in de serie '7 Summits' oftewel de zeven toppen, gewijd aan 's werelds hoogste en beroemdste toppen. In deze editie staat de Mount Vinson centraal. De munt is voorzien van smartminting technologie, heeft een mooie kleuring en wordt geleverd in een vitrine samen met het certificaat van echtheid. De wereldwijde oplage is beperkt tot slechts 777 stuks wereldwijd!

Eigenschappen

Land van herkomst: Cook Islands;

Jaar van uitgifte: 2022;

Nominale waarde: 25 Dollars;

Edelmetaal: zilver (99,9%);

Gewicht: 5 troy ounce (155,515 gram);

Serie: 7 summits;

Wereldwijde oplage van slechts 777 stuks;

Komt inclusief presentatiedoosje en certificaat van echtheid!

Details

De keerzijde van de munt toont een fantastisch bovenaanzicht van de Mount Vinson, een van de hoogste bergen van Antarctica (4892 meter). Rondom de keerzijde staan de inscripties: ''Mt. VINSON 4892 m - Sentinel Range, Antarctica'' - de naam van de munt en de hoogte van de berg, ''THE 7 SUMMITS'' - de naam van de serie en ''2022'' - het jaar van uitgifte. De voorzijde van de munt toont de beeltenis van koningin Elizabeth II en de inscripties ''ELIZABETH II'' - de naam van de koningin, ''COOK ISLANDS'' - het land van herkomst en ''25 DOLLARS'' de nominale waarde van de munt. 

Follow us

The Silver Mountain is active on the following social media channels:

Contact us

You can reach our customer service on working days from 9 a.m. to 5 p.m.

Newsletter

Be the first to learn about the latest products and news about precious metals.