Language
2 troy ounce zilveren munt divers

2 troy ounce zilveren munt divers

Op een relatief goedkope manier beleggen in zilver? Dat kan! Hierbij bieden wij diversen zilveren munten van 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) aan. De munten komen van verschillende producenten en munthuizen. Op het moment van bestellen weet u op voorhand niet welke munten u zult ontvangen, extra leuk! 

€61.00
Temporarily Sold Out

Last known price per piece:

€61.00

2 troy ounce zilveren munt in diversen uitvoeringen

Bij ons verkrijgbaar: diversen zilveren munten van 1.5 troy ounce zilver. Wij bieden verschillende zilveren munten aan van 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) voor de scherpste prijs! Op het moment van bestellen is het onbekend welke munt u ontvangt, de munten komen van verschillende producten- en munthuizen. De munten kunnen hierom verschillen van afbeelding en conditie.

De munten worden verhandeld onder de margeregeling en zijn erg populair onder beleggers die fysiek zilver aankopen. Wij bieden een terugkoopgarantie voor alle munten ter hoogte van 107% van de zilverprijs op dat moment. Mocht u in de toekomst de munten willen verkopen dan kunnen wij deze munten dus van u overnemen tegen 107% van de actuele zilverprijs. De conditie en soort munt is voor deze terugkoopgarantie niet van belang, wij hanteren voor iedere munt hetzelfde tarief.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. De munten kunnen verschillen van producten, munthuis, jaartal, afbeelding en conditie. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur zilver betreft. De munten kunnen hierdoor krasjes e.d. bevatten, dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.

Tip: u kunt ook een voorraadalert instellen zodat u automatisch bericht ontvangt wanneer de voorraad is bijgewerkt!

Follow us

The Silver Mountain is active on the following social media channels:

Contact us

You can reach our customer service on working days from 9 a.m. to 5 p.m.

Newsletter

Be the first to learn about the latest products and news about precious metals.