25x 1 gram goudbaar Pamp Suisse

25x 1 gram goudbaar Pamp Suisse Goudbaar 25 x 1 gram Pamp Suisse multigram 1 gram goudbaar Pamp Suisse Multigram
25x 1 gram goudbaar Pamp Suisse
  • Prijs: € 1.648,00 per stuk
4 weken levertijd

Beschrijving

Deze goudbaar bestaat uit 25 kleine goudbaren van ieder 1 gram puur goud (99,99%). De afmeting van de goudbaren zijn 9,5 x 6 mm. De goudbaren zijn geslagen door Pamp Suisse.

Lees verder

Deze goudbaar bestaat uit 25 kleine goudbaren van ieder 1 gram puur goud (99,99%). De afmeting van de goudbaren zijn 9,5 x 6 mm. De goudbaren zijn geslagen door Pamp Suisse. Dit is een producent uit Zwitserland. Alle goudbaren van Pamp Suisse beschikken over een uniek baarnummer. De verschillende kleine goudbaren kunnen gemakkelijk afgebroken worden en hierbij gaat geen goud verloren. De goudbaren van Pamp Suisse zijn erg gewild. Dit komt omdat deze goudbaren niet makkelijk te verkrijgen zijn, wat de goudbaar nog interessanter maakt.

Bekijk ook de andere Pamp Suisse goudbaren.

Uitgelicht

  • 25 x 1 gram puur goud (99,99%) 
  • Erg gewild

Design van de Pamp Suisse goudbaar

Op de Pamp Suisse goudbaren is een afbeelding van Lady Fortuna te zien. Dit is de godin van de welvaart. De afbeelding bevat schitterende details die de goudbaar doen opvallen. 

 

Naast de 25 x 1 gram goudbaar zijn er ook nog andere Pamp Suisse goudbaren of Combibars te verkrijgen bij The Silver Mountain. 

 

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Alle goudbaren die wij aanbieden zijn afkomstig van LBMA erkende producenten en wereldwijd goed verhandelbaar.

Lees minder

Specificaties

25x 1 gram goudbaar Pamp Suisse
Producent Pamp Suisse
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 25 gram
Land van uitgifte Zwitserland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review