1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger

De Lunar Tijger munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Royal Canadian Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter van de Lunar Tijger munt is 38 mm.

€ 109,95
1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger

per stuk
80 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

De Lunar Tijger munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Royal Canadian Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter van de Lunar Tijger munt is 38 mm. De munt maakt deel uit van de nieuwe 12-jarige Lunar serie van de Royal Canadian Mint. De Lunar serie is gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender en staat ieder jaar in het teken van een nieuw dier. Welk dier u bent is gebaseerd op uw geboortejaar. Mensen die geboren zijn in het jaar van de tijger zijn zelfverzekerd, gedreven en dapper. De Lunar Tijger munt vertegenwoordigt dit. Aangezien de Lunar Tijger munt als wettig betaalmiddel dient in Canada heeft deze een nominale waarde van $15. De oplage van de Lunar Tijger munt is 18.888 stuks wereldwijd. De Lunar Tijger munt heeft een schitterende uitstraling en speels design. Het is een prachtige munt en een die zeker een mooie aanwinst aan uw collectie is. 

Uitgelicht

  • Oplage van 18.888 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Het jaar van de tijger

Design van de Lunar Tijger munt

De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op de achtergrond zijn prachtige details te zien die de beeltenis op schitterende wijze naar voren laten komen. De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont een tijger. Hij zit in een speelse houding en lacht. De tijger bestaat uit figuren, wat de munt een unieke uitstraling geeft. De Lunar Tijger munt heeft een schitterende uitstraling en prachtig design. Het design is speels en geeft de tijger op een vrolijke manier weer. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Jaar van de tijger
  • Oplage van 18.888 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)

Design zilveren Lunar Tijger munt

Design zilveren Lunar Tijger munt

De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont een tijger. Hij zit in een speelse houding en lacht. De tijger bestaat uit figuren, wat de munt een unieke uitstraling geeft. De Lunar Tijger munt heeft een schitterende uitstraling en prachtig design. Het design is speels en geeft de tijger op een vrolijke manier weer.

Design zilveren Lunar Tijger munt

De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op de achtergrond zijn prachtige details te zien, die de beeltenis op schitterende wijze naar voren laten komen

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Proof
Gewicht
1 troy ounce
Land van uitgifte
Australië

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.