• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger

109,95 Per stuk 3,54 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
79 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De Lunar Tijger munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Royal Canadian Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,99%).... De Lunar Tijger munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Royal Canadian Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter van de Lunar Tijger munt is 38 mm.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 109,95
Prijs per gram
€ 3,54
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,9%
Conditie
Proof
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

Zilveren munt Lunar 2022 Proof jaar van de tijger

De Lunar Tijger munt is van Proof kwaliteit en geslagen door de Royal Canadian Mint in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De diameter van de Lunar Tijger munt is 38 mm. De munt maakt deel uit van de nieuwe 12-jarige Lunar serie van de Royal Canadian Mint. De Lunar serie is gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender en staat ieder jaar in het teken van een nieuw dier. Welk dier u bent is gebaseerd op uw geboortejaar. Mensen die geboren zijn in het jaar van de tijger zijn zelfverzekerd, gedreven en dapper. De Lunar Tijger munt vertegenwoordigt dit. Aangezien de Lunar Tijger munt als wettig betaalmiddel dient in Canada heeft deze een nominale waarde van $15. De oplage van de Lunar Tijger munt is 18.888 stuks wereldwijd. De Lunar Tijger munt heeft een schitterende uitstraling en speels design. Het is een prachtige munt en een die zeker een mooie aanwinst aan uw collectie is. 

Ontwerp zilveren Lunar Tijger munt


Voorzijde

De voorzijde van de Lunar Tijger munt toont een tijger. Hij zit in een speelse houding en lacht. De tijger bestaat uit figuren, wat de munt een unieke uitstraling geeft. De Lunar Tijger munt heeft een schitterende uitstraling en prachtig design. Het design is speels en geeft de tijger op een vrolijke manier weer.


Achterzijde

De achterzijde van de Lunar Tijger munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Op de achtergrond zijn prachtige details te zien, die de beeltenis op schitterende wijze naar voren laten komen.


Uitgelicht

  • Ontwerp gebaseerd op het jaar van de tijger
  • Oplage van 18.888 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.