• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

5 troy ounce zilveren dragon art munt 2024 antieke afwerking

549,00 Per stuk 3,53 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Speciale verzamelmunt van 5 troy ounce puur zilver met een antieke afwerking. Deze munt van Art Mint staat in het teken va... Speciale verzamelmunt van 5 troy ounce puur zilver met een antieke afwerking. Deze munt van Art Mint staat in het teken van het jaar van de draak en heeft een oplage van slechts 100 stuks. 
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgave
2024

Informatie

Dragon Art munt met antieke afwerking

Deze speciale grote zilveren munt bevat een bijzonder ontwerp met een Chinese draak. Deze munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een antieke afwerking. Deze munt is onderdeel van de exclusieve Year of The Dragon speciale herdenkingseditie van de Art Mint. 
 
De munt is een echt must-have voor de verzamelaar. Deze indrukwekkende munt heeft een diameter van 65 mm en heeft een oplage van slechts 100 stuks wereldwijd. Dit maakt deze munt zeer zeldzaam en in combinatie met het gedetailleerde ontwerp, maakt deze munt zeer populair bij verzamelaars. 

Ontwerp Dragon art met antieke afwerking


Voorzijde

Op de voorzijde van de munt is de indrukwekkende beeltenis van een Chinese draak. In het midden is de kop van de draak van de munt weergegeven. Rondom is in allerlei kronkels de staart van de draak te zien. De achtergrond wordt afgewerkt met verschillende wolken. 


Achterzijde

Op de achterzijde van de munt is het wapenschild van Niue in detail in het midden weergegeven. Rondom het wapen is de nominale waarde van TEN DOLLARS, het gewicht van 5 oz, het jaar van uitgifte 2024 en het zilvergehalte toegevoegd Ag999. De rand van de achterkant wordt afgewerkt met een dikke geografische lijn. 


Uitgelicht

  • Grote 5 troy ounce zilveren munt met antieke afwerking
  • Oplage van slechts 100 stuks wereldwijd
  • Geslagen in 99,9% puur zilver