• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

5 troy ounce zilveren munt Solomon Island Lunar 2023

495,00 Per stuk 3,18 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
16 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De 5 troy ounce zilveren munt Solomon Island Lunar 2023 is gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender: Lunar. Deze verzame... De 5 troy ounce zilveren munt Solomon Island Lunar 2023 is gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender: Lunar. Deze verzamelmunt uit het jaar van het konijn is geslagen in 99,9% puur zilver.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgave
2023

Informatie

5 troy ounce zilveren Lunar 2023 munt

Deze prachtige zilveren munt is geslagen in het jaar van het konijn in de Chinese dierenriem. De munt toont een konijn dat op een maanblaadje zit. Het konijn is gedetailleerd weergegeven, met een zachte vacht en heldere ogen. De maanblaadje is zwart met gouden details, die een prachtig contrast vormen met het zilver van de munt.
 
De munt is geslagen in proof kwaliteit, wat betekent dat deze met grote zorg is geslagen en een hoogwaardige afwerking heeft. De munt is ook gelimiteerd tot 5000 stuks wereldwijd, wat hem een ​​zeer waardevol verzamelobject maakt.
 
De munt wordt geleverd in een speciale verpakking. De verpakking is zwart met gouden details, die het design van de munt weerspiegelen. In de verpakking zit ook het certificaat van echtheid behorende bij de munt.

Ontwerp zilveren munt Solomon Island Lunar 2023

De voorkant van de munt toont een konijn dat op een maanblaadje zit. Het konijn is gedetailleerd weergegeven, met een zachte vacht en heldere ogen. De maanblaadje is zwart met gouden details, die een prachtig contrast vormen met het zilver van de munt.
 
De achterkant van de munt toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. De koningin is afgebeeld met een stralende kroon op haar hoofd en een mantel om haar schouders. De inscripties rondom de beeltenis geven de naam van de koningin, het jaar van uitgifte, de nominale waarde en het gewicht en de zuiverheid van de munt aan. Ook staan ​​de initialen van de ontwerper Jody Clark, die ook de beeltenis van koningin Elizabeth II ontwierp voor de Commonwealth-munten.


Uitgelicht

  • 5 troy ounce zilveren munt in het zwart met gouden afwerking
  • Geslagen in Proof kwaliteit in 99,9% puur zilver
  • Geleverd in een prachtige bijpassende verpakking
  • Oplage van 888 stuks wereldwijd