Zilverbaar 15 kilo

Zilverbaar 15 kilo

15 kilo zilverbaar

De zilverbaren van 15 kilo zijn een goede keuze voor zakelijke beleggers die op zoek zijn naar een veilige en waardevaste belegging. De baren zijn van hoge kwaliteit en hebben de Good Delivery Status. 

De zilverbaren van 15 kilo zijn geslagen in 99,9% puur zilver. Binnen ons assortiment zilverbaren is de 15 kilo zilverbaar de grootste variant en vooral interessant voor de serieuze zakelijke belegger. Zilverbaren worden belast met 21% btw, als gevolg hiervan zijn zilverbaren voor zakelijke investeringen erg interessant. Als particulier bent u juist beter uit met zilveren munten. Ondanks dat de munten kleiner zijn - en de productiekosten dus hoger - is dat toch voordeliger, omdat zilveren munten onder een ander btw-tarief worden verhandeld.

€ 16.812,95
Zilverbaar 15 kilo

Zilverbaar 15 kilo

per stuk
1 op voorraad
Nabestellen niet mogelijk
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Zilverbaar 15 kilo

15 kilo zilverbaar

De 15 kilo zilverbaar is een grote baar met een zuiverheid van 99,9% puur zilver. De baar heeft een kenmerkende vorm met afgeronde hoeken en een afgeplatte bovenkant. Verder is de 15 kilo zilverbaar een goede keuze voor zakelijke beleggers die op zoek zijn naar een veilige en waardevaste belegging. De baar is van hoge kwaliteit en heeft de Good Delivery Status. Dit betekent dat de baar voldoet aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association (LBMA) en daardoor gemakkelijk zijn te verhandelen op de internationale zilvermarkt.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 15 kilo zilver geslagen in 99,9% puur zilver
  • Wereldwijd bekende Umicore
  • Extra interessant als zakelijke investering

Zilverbaren en btw

Als particuliere belegger toch een zilverbaar wilt kopen, dan kun je kiezen voor een muntbaar van zilver. Muntbaren zijn meestal kleiner dan gewone zilverbaren, maar ze zijn wel van dezelfde kwaliteit. Een andere optie is om een zilverbaar te kopen in combinatie met opslag in een douanedepot in Zwitserland. In dat geval betaal je geen btw over het zilver.

Specificaties

Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.