20x1 gram gouden CombiBar

20x1 gram gouden CombiBar

De gouden combibar 20 x 1 gram bevat 20 gram puur goud met een gehalte van 99,99% en wordt geleverd in een beschermende blisterverpakking. De 20 x 1 gram combibar beschikt over de Good Delivery Status en is hierdoor eenvoudig (in delen) te verhandelen.  

€ 1.350,00
20x1 gram gouden CombiBar

20x1 gram gouden CombiBar

per stuk
14 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 1.350,00
5-9 € 1.348,00
10-24 € 1.346,00
25+ € 1.344,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

20x1 Gram gouden CombiBar


Deze combiBars bevatten 20 stuks van 1 gram puur goud. Eind 2011 zijn de combibars - vergelijkbaar met een chocoladereep - geïntroduceerd: deze goudbaren zijn namelijk af te breken in kleine stukken van ieder 1 gram puur goud. De stukjes goud kunnen gemakkelijk losgebroken worden en er gaat hierbij geen goud verloren. Door het losbreken van de 20 x 1 gram gouden combibar is het mogelijk om deze goudbaren van 1 gram los van elkaar te verkopen.

De combibar 20 x 1 gram bestaat uit 20 kleine goudbaartjes van 1 gram 99,99% puur goud. Op elke gram staat de stempel van de producent, het gewicht en goudgehalte afgebeeld, zodat de herkomst van het goud ook voor de losse goudbaren altijd te herleiden is. Deze gouden combibars zijn afkomstig van Valcambi of andere erkende producenten.

De productiekosten van een combibar liggen lager dan de productiekosten van losse baren. Hierdoor wordt het verschil tussen de goudprijs en de verkooprijs, de spread, kleiner en krijgt u dus meer goud voor uw geld. Deze gouden Combibars zijn ook verkrijgbaar in 50x 1 gram gouden combibar of bekijk de andere gewichten van de gouden combibars.

Afmetingen

De 20x 1 gram gouden Comibar heeft een afmeting van 42 x 37 x 0,85 mm.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Goudbaren van 99,99% puur goud
  • Individueel verkoopbare goudbaren
  • Geleverd met certificaat
  • Lagere productiekosten dan losse goudbaartjes

Foto’s zijn ter indicatie. Deze gouden combibars zijn afkomstig van Valcambi of andere erkende producenten.

Diverse erkende leveranciers

De gouden combibars van 20 x 1 gram komen van diverse erkende leveranciers met een accreditatie van de LBMA (London Bullion Market Association), zoals de Zwitserse producent Valcambi. De gouden combibars die wij verkopen beschikken over de Good Delivery Status. Dit betekent dat deze goudbaren internationaal, zonder verdere analyse, eenvoudig verhandelbaar.

Ondanks de lagere prijs is de kwaliteit van de CombiBar uiteraard uitstekend. U wordt hiervan verzekerd dankzij de Good Delivery Status van de LBMA waarover de combibar beschikt. Deze status houdt namelijk in dat de goudbaren aan de strenge eisen van de London Bullion Market Association voldoen, wat hoge kwaliteit verzekerd. Mocht u de combibar willen verhandelen dan kan dat gemakkelijk dankzij deze status. De status houdt ook in dat het goud wereldwijd erkend wordt en daarom makkelijk te verhandelen is. Daarnaast zal het verhandelen ook gemakkelijker gaan aangezien de combibar opgedeeld kan worden in verschillende coupures. Dit zorgt ervoor dat u in een flexibelere positie zit en kan handelen naar de vraag. In plaats van dat u een goudbaar van 20 gram moet verkopen kunt u deze namelijk opdelen in meerdere kleine baartjes.  

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
20 gram
Land van uitgifte
Zwitserland
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.