Altijd 100% verzekerd transport

X
20x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

20x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

De gouden combibar 20 x 1 gram bevat 20 gram puur goud met een gehalte van 99,99% en wordt geleverd in een beschermende blisterverpakking. De 20 x 1 gram combibar beschikt over de Good Delivery Status en is hierdoor eenvoudig (in delen) te verhandelen.  

€ 1.654,00
20x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

20x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

per stuk
8 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 2 - 3 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 1.654,00
5-9 € 1.652,00
10-24 € 1.650,00
25+ € 1.648,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorzijde 20x 1 gram gouden Valcambi CombiBar

Over de 20x 1 gram gouden CombiBar


Deze combiBars bevatten 20 stuks van 1 gram puur goud. Eind 2011 zijn de combibars - vergelijkbaar met een chocoladereep - geïntroduceerd: deze goudbaren zijn namelijk af te breken in kleine stukken van ieder 1 gram puur goud. De stukjes goud kunnen gemakkelijk losgebroken worden en er gaat hierbij geen goud verloren. Door het losbreken van de 20 x 1 gram gouden combibar is het mogelijk om deze goudbaren van 1 gram los van elkaar te verkopen.

De combibar 20 x 1 gram bestaat uit 20 kleine goudbaartjes van 1 gram 99,99% puur goud. Op elke gram staat de stempel van de producent, het gewicht en goudgehalte afgebeeld, zodat de herkomst van het goud ook voor de losse goudbaren altijd te herleiden is. Deze gouden combibars zijn afkomstig van Valcambi of andere erkende producenten.

De productiekosten van een combibar liggen lager dan de productiekosten van losse baren. Hierdoor wordt het verschil tussen de goudprijs en de verkooprijs, de spread, kleiner en krijgt u dus meer goud voor uw geld. Deze gouden Combibars zijn ook verkrijgbaar in 50x 1 gram gouden combibar of bekijk de andere gewichten van de gouden combibars.

Certificaat van echtheid

De 20x 1 gram gouden CombiBar wordt geleverd in een beschermende plastic verpakking. Deze verpakking dient ook als certificaat van echtheid. Op de voorzijde van de verpaking ziet u het gewicht en goudgehalte Au 999,9, daarnaast wordt het woord goud diverse keren vertaald. De achterzijde dient als certificaat van echtheid, hierop staat de naam van de producent, het type edelmetaal en het goudgehalte. 

Eenvoudig op te delen

De CombiBars zijn vergelijkbaar met een chocoladereep, deze goudbaren zijn namelijk af te breken in kleine stukken van ieder 1 gram. U kunt deze stukjes goud eenvoudig losbreken en er gaat hierbij geen goud verloren. Daarnaast brengt CombiBar veel flexibiliteit met zich mee, het is namelijk mogelijk om deze 1 gram baartjes individueel te verkopen.

Afmetingen

De 20x 1 gram gouden Comibar heeft een afmeting van 42 x 37 x 0,85 mm.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Goudbaren van 99,99% puur goud
  • Individueel verkoopbare goudbaren
  • Geleverd met certificaat
  • Lagere productiekosten dan losse goudbaartjes

Foto’s zijn ter indicatie. Deze gouden combibars zijn afkomstig van Valcambi of andere erkende producenten.

Diverse erkende leveranciers

De gouden combibars van 20 x 1 gram komen van diverse erkende leveranciers met een accreditatie van de LBMA (London Bullion Market Association), zoals de Zwitserse producent Valcambi. De gouden combibars die wij verkopen beschikken over de Good Delivery Status. Dit betekent dat deze goudbaren internationaal, zonder verdere analyse, eenvoudig verhandelbaar.

De CombiBar is een flexibele goudbaar. De baar is namelijk opgedeeld in kleinere barentjes, die individueel afgebroken kunnen worden. Dit maakt de baar gemakkelijker te verhandelen, aangezien u de baar kunt aanpassen aan de vraag. 

Specificaties van de 20x 1 gram gouden CombiBar

Gehalte
99,99%
Conditie
Nieuw
Gewicht
20 gram
Land van uitgifte
Zwitserland
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.