Opslag Zurich

100 Troy ounce zilver baar BTW-vrij Royal Canadian Mint - opslag in Zurich

100 troy ounce zilveren baar BTW-vrij Royal Canadian Mint
  • Prijs: € 2.313,00 per stuk
1 à 2 weken levertijd

Beschrijving

Dit product is alleen te koop in combinatie met opslag. BTW-vrij zilver kopen kan in combinatie met opslag in Zurich, Zwitserland. Hier worden de baren vrij van btw op naam opgeslagen en u kunt eenvoudig en voordelig op deze manier zilver kopen en verkopen.

Lees verder

100 Troy ounce zilverbaar Royal Canadian Mint in combinatie met opslag

Deze zilverbaar van 100 troy ounce (3,11 kilogram) wordt opgeslagen in Zurich, Zwitserland. Doordat het zilver niet in Nederland wordt uitgeleverd betaalt u geen btw over uw aankoop en hierdoor kunt u op deze manier veel goedkoper in zilver investeren.

De zilverbaar is afkomstig van de Royal Canadian Mint, dit is een erkende producent van zilver baren. Op de zilverbaar staat het gewicht en gehalte weergegeven, tevens is iedere zilverbaar voorzien van een uniek serienummer. Dit serienummer zal ook terugkomen op uw bewaarovereenkomst.

Indien u btw-vrij zilver koopt in de vorm van deze zilverbaren dan dient u te kiezen voor de opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland. Dit is onze exclusieve partner voor de opslag van edelmetaal met beveiligde opslaglocaties in Rotterdam en Zurich. Edelmetaal Beheer Nederland beschikt over een vergunning van de AFM voor het aanbieden van edelmetaal in combinatie met opslag als een beleggingsobject.

U kunt de 100 ounce zilverbaren aankopen tegen een lage premie boven de zilverprijs. U betaalt een premie van EUR 0,95 per troy ounce. Dit betekent dat bij een zilverkoers van EUR 20,- u een aankoopprijs betaalt van EUR 20,95. In deze premie zitten alle kosten voor productie, logistiek e.d. verwerkt en tegen deze aankoopprijs wordt een 100 ounce zilverbaar opgeslagen op uw naam in onze opslagfaciliteit bij Loomis, Zwitserland.

Voor de opslag van zilver betaalt u opslagkosten. Deze kosten worden periodiek vooraf in rekening gebracht. U betaalt voor de opslag van btw-vrij zilver een vast tarief van 0.90% over de vervangingswaarde (exclusief btw) op jaarbasis.


The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Lees minder

Specificaties

100 troy ounce zilveren baar BTW-vrij Royal Canadian Mint
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Nieuw
Gewicht 100 troy ounce

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review