• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

5 troy ounce zilveren munt Koala Verguld hoog Reliëf 2021

399,95 Per stuk 2,57 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
9 op voorraad
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

De koala is een populaire verzamelmunt, deze speciale uitgave is geslagen in 22 karaat roze goud met een oplage van slecht... De koala is een populaire verzamelmunt, deze speciale uitgave is geslagen in 22 karaat roze goud met een oplage van slechts 500 munten.
Lees meer

Vergelijkbare producten

Specificaties

The Perth Mint Australia
Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
5 troy ounce
Jaar van uitgave
2021
Munthuis
Perth Mint

Informatie

5 troy ounce zilveren munt Koala Verguld hoog reliëf 2021

De 5 troy ounce zilveren koalamunt is geslagen in hoog reliëf en is verguld met 22 karaat roze goud. De Perth Mint uit Australië brengt elk jaar een modern ontwerp uit van de koala serie. Deze koalamunt met roségoud is een ongelooflijk speciale uitgave met slechts 500 stuks wereldwijd.
 
De koalabeer is een herbivoor die duidelijk oorspronkelijk uit Australië komt en is helemaal geen beer, maar een buideldier. Net als kangoeroes hebben koala's een buidel om hun kroost in te dragen. Koala's kunnen echter in bomen klimmen, terwijl kangoeroes dat niet kunnen. Koala's eten dagelijks eucalyptusbladeren en hun lichaam verbruikt veel energie om deze te verwerken, omdat de bladeren normaal gesproken giftig zijn. Daarom worden koala's vaak maar twee uur of minder wakker gedurende het grootste deel van de dag!

Ontwerp 5 troy ounce zilveren munt Koala verguld


Voorzijde

De voorkant van de munt toont een slaperige koala genesteld tussen de takken van een eucalyptusboom. De koala en de buitenrand van de munt zijn verguld in 22-karaats roze goud. De inscriptie 'AUSTRALIAN KOALA', het traditionele 'P'-muntteken van de Perth Mint, de jaardatum van 2021 en het gewicht en de zuiverheid zijn ook opgenomen in het ontwerp.


Achterzijde

De achterkant van de munt toont Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en de nominale waarde van de munt.

Verpakking

De munt is geslagen met een extra diepe blanco om het prachtig gedetailleerde ontwerp in hoogreliëf te laten zien. De munt is ondergebracht in een klassieke displaydoosje met een doorzichtig deksel. Verpakt met een geïllustreerde verpakking, gaat elke munt vergezeld van een genummerd certificaat van echtheid.


Uitgelicht

  • Verguld met 22 karaat rosé goud
  • 500 munten wereldwijd geslagen
  • Inclusief certificaat van echtheid

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.