• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • 2 troy ounce zilveren munt Orka 2022 voorkant
  • 2 troy ounce zilveren munt Orka 2022 achterkant
  • 2 troy ounce zilveren munt Orka 2022 perspectief 1
  • 2 troy ounce zilveren munt Orka 2022 perspectief 2

2 troy ounce zilveren munt Orka 2022

149,95 Per stuk 2,41 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het nettogewicht van de munt.

Minder Meer
37 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 5 augustus

De 2 troy ounce zilveren Orka munt is in 2022 geproduceerd door PAMP Suisse. De munt is de derde uitgave uit de Ocean Pred... De 2 troy ounce zilveren Orka munt is in 2022 geproduceerd door PAMP Suisse. De munt is de derde uitgave uit de Ocean Predators serie, een serie van in totaal drie munten met angstaanjagende roofdieren uit de oceaan. Deze proof munt bevat 62,206 gram aan 99,99% puur zilver, wordt geleverd in een presentatieverpakking samen met het certificaat van echtheid en heeft een wereldwijde oplage van slechts 1.500 stuks.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
2 troy ounce
Brutogewicht
62,27 gram
Jaar van uitgave
2022

Informatie

2 troy ounce zilveren Killer Whale proof munt uit 2022

De 2 troy ounce zilveren Orka munt is in 2022 geproduceerd door PAMP Suisse. De munt is de derde uitgifte uit de Ocean Predators serie. Een serie van in totaal drie munten met angstaanjagende roofdieren uit de oceaan. De munt heeft een proof kwaliteit en bevat 2 troy ounce (62,206 gram) aan 99,99% puur zilver.
 
Orka’s zijn de grootste dolfijnachtige in de oceanen. Ze kunnen bijna 10 meter lang worden en wegen soms wel 5.000 kilogram. Ze consumeren tot 5 procent van hun lichaamsgewicht per dag en kunnen 80 jaar oud worden.
 
De orka is één van de gevaarlijkste dieren in de oceaan. Hij staat aan de top van de voedselketen, wat betekent dat hij geen natuurlijke vijanden heeft. Ze hebben ook wel de bijnaam “killerwhale”. Orka’s jagen in groepen en kunnen hierdoor gemakkelijk grote prooien aan. In het wild staan orka’s erom bekend bijna nooit mensen aan te vallen. In het verleden hebben ze wel boten aangevallen of – terwijl ze in gevangenschap gehouden werden – mensen.
 
Deze 2 troy ounce zilveren Ocean Predators Killer Whale munt heeft een nominale waarde van 5 dollar. De munt heeft een afmeting van 51 x 46,8 millimeter en toont een uniek ontwerp waarbij de orka “uit de munt” komt. De munt wordt geleverd in de originele themaverpakking samen met het certificaat van echtheid.
 
Wereldwijd zijn er maar 1.500 munten gemaakt van de 2 troy ounce zilveren Orka Ocean Predators munt, wees er dus snel bij voordat je naast het net vist.

Ontwerp van de zilveren Killer Whale munt

2 troy ounce zilveren munt Orka 2022 voorkant


Voorzijde

Door de unieke vorm is deze munt zeer geliefd bij verzamelaars. De voorzijde toont een orka die "uit het water komt". Tevens staan op de voorzijde de inscripties 2022 - het jaar van utigifte en 999.9 SILVER 2 OZ - het gehalte, de metaalsoort en het gewicht van de munt.

2 troy ounce zilveren munt Orka 2022 achterkant


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. Rechtsboven staat het unieke serienummer van de munt - welke overeenkomt met het nummer op het certificaat van echtheid. Rondom staan de inscripties SOLOMON ISLANDS - het land van uitgifte, 5 DOLLARS - de nominale waarde van de munt en ELIZABETH II - de naam van de koningin.

Verpakking

Elk exemplaar wordt geleverd in de originele verpakking die bestaat uit een op maat gemaakte capsule die in de uitsparing van een speciale doos met oceaanthema past en vergezeld gaat van een certificaat van echtheid.


Uitgelicht

  • 2 troy ounce (62,206 gram) puur zilver (99,99%)
  • Geleverd met uniek serienummer en certificaat
  • Beperkte oplage van 1.500 stuks