• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

2 troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Lion 2020

64,00 Per stuk 1,03 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Lion, 2020. Onderdeel van de populaire Queens Beasts serie van de Royal Mint.... 2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Lion, 2020. Onderdeel van de populaire Queens Beasts serie van de Royal Mint. Deze zilveren munt bevat 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99.99%).
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 64,00
Prijs per gram
€ 1,03
Productsoort
Munt
Munt
2 troy ounce
Gehalte
99,99%
Jaar van uitgave
2020
Munthuis
Royal Mint

Informatie

2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Lion

In september 2019 is deze variant van de Queens Beasts serie uitgegeven, de White Lion. Dit is inmiddels alweer de achtste munt uit deze serie van de Royal Mint uit het Verenigd Koninkrijk. Deze zilveren munt bevat 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99.99%).
 
Onder beleggers en verzamelaars zijn de Queens Beasts munten erg populair. Doordat de munten zo populair zijn, is er na de introductie vaak maar een bepaalde periode waarin de munten leverbaar zijn.

Ontwerp 2 Troy ounce zilveren munt Queens Beasts White Lion


Voorzijde

De 8ste editie uit deze serie, The White Lion Of Mortimer, verbeeldt de afstammingslijn van Edward IV en het House of York naar de huidige koningin. Het wapen toont een witte roos die omgeven is door een zon. Het wapen wordt op de munt vastgehouden door een leeuw.


Achterzijde

Op de achterkant van de munt is Koningin Elizabeth II afgebeeld. Rondom ziet u inscripties van de nominale waarde en de naam van de koningin. 


Uitgelicht

  • Onderdeel van de populaire Queens Beast serie
  • Populaire bij beleggers en verzamelaars
  • Geslagen in 99,99% puur zilver


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Royal Mint

Royal Mint

De Royal Mint is het officiële munthuis van het Verenigd Koninkrijk en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 1.100 jaar. Gedurende deze 1.100 jaar heeft het munthuis het Verenigd Koninkrijk gediend in tijden van oorlog, politieke omwentelingen en sociale en economische vooruitgang. De Royal Mint staat daarom ook bekend om haar innovatiekracht en wordt gezien als een ware koploper in de wereld van de munterij. Gezien de rol die de Royal Mint heeft gespeeld, is er een Royal Mint museum gevestigd in de Royal Mint zelf in Llantrisant, Zuid-Wales. Het museum toont de fascinerende geschiedenis van de Royal Mint en vele van de geslagen munten, waarvan ook experimentele munten, kunstwerken en de gereedschappen. De kwaliteit van de munten van de Royal Mint zijn uitstekend dankzij de innovatieve producttechnieken en technologieën die gebruikt worden tijdens het slaan van de munten.