• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Bijna uitverkocht
  • Pre-owned

2 troy ounce zilveren munt divers

67,00 Per stuk 1,08 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
2 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Bezorgservice Vanaf dinsdag in huis
PostNL Vanaf dinsdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf dinsdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

Op een relatief goedkope manier beleggen in zilver? Dat kan! Hierbij bieden wij diversen zilveren munten van 2 troy ounce... Op een relatief goedkope manier beleggen in zilver? Dat kan! Hierbij bieden wij diversen zilveren munten van 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) aan. De munten komen van verschillende producenten en munthuizen. Op het moment van bestellen weet u op voorhand niet welke munten u zult ontvangen, extra leuk! 
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 67,00
Prijs per gram
€ 1,08
Productsoort
Munt
Munt
2 troy ounce
Gehalte
99,9%
Jaar van uitgave
Divers

Informatie

2 troy ounce zilveren munt in diversen uitvoeringen

Bij ons verkrijgbaar: diversen zilveren munten van 1.5 troy ounce zilver. Wij bieden verschillende zilveren munten aan van 2 troy ounce (62,2 gram) puur zilver (99,9%) voor de scherpste prijs! Op het moment van bestellen is het onbekend welke munt u ontvangt, de munten komen van verschillende producten- en munthuizen. De munten kunnen hierom verschillen van afbeelding en conditie.
 
De munten worden verhandeld onder de margeregeling en zijn erg populair onder beleggers die fysiek zilver aankopen. Wij bieden een terugkoopgarantie voor alle munten ter hoogte van 107% van de zilverprijs op dat moment. Mocht u in de toekomst de munten willen verkopen dan kunnen wij deze munten dus van u overnemen tegen 107% van de actuele zilverprijs. De conditie en soort munt is voor deze terugkoopgarantie niet van belang, wij hanteren voor iedere munt hetzelfde tarief.
 
De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. De munten kunnen verschillen van producten, munthuis, jaartal, afbeelding en conditie. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur zilver betreft. De munten kunnen hierdoor krasjes e.d. bevatten, dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.