• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren munt RAM kangaroo Outback Majesty 2021

81,45 Per stuk 2,62 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
27 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf vrijdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf maandag

De 1 troy ounce zilveren RAM Kangaroo Outback Majesty munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,9% puur zilver.  De 1 troy ounce zilveren RAM Kangaroo Outback Majesty munt bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,9% puur zilver. 
Lees meer

Specificaties

Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2021

Informatie

1 troy ounce zilveren munt RAM kangaroo serie Outback Majesty 2021

2021 markeert het achtentwintigste jaar van de release van de populaire Kangaroo-serie van de Royal Australian Mint (RAM). De titel Outback Majesty roept beelden op van het dorre centrum van Australië, het epische Never Never en zijn onbetwiste koning - de alomtegenwoordige kangoeroe. De Royal Australian Mint heeft het Australische icoon verbluffend vereeuwigd op deze glinsterende zilveren munt welke in Proof conditie is geslagen.
Verpakt in RAM's nieuwe geschenkdoosje, deze is lichter en gemaakt van bamboe en bagasse, wat betekent dat dit materiaal duurzaam is. Daardoor wordt de impact op het milieu voor toekomstige generaties verminderd.
 
De ontwerper kreeg een open opdracht om een ​​munt te maken die de iconische kangoeroe viert als de majestueuze koning van de outback.

Ontwerp van de zilveren RAM Kangaroo Outback Majesty munt


Voorzijde

De voorzijde toont een gespierde rode kangoeroe die boven een landschap met een duinstructuur springt. Op de achtergrond staan twee concentrische ringen afgebeeld die de zon symboliseren. De beelden zijn het werk van Aleksandra Stokic, senior muntbeeldhouwer van de RAM. Ook staan het gewicht en de zuiverheid afgebeeld op deze zijde (1 OZ .999 AG), de letters 'AS' staan voor de ontwerpster.


Achterzijde

De beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II is gecentreerd op de achterzijde samen met inscripties "ELIZABETH II", "AUSTRALIA" en "2021." De afbeelding is gemaakt door beeldhouwer Jody Clark.

Geleverd in presentatiedoos