• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2010 (Lunar II series)

46,45 Per stuk 1,49 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De 1 troy ounce zilveren Lunar II Year of the Tiger munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur zilver en onderdeel van de Lunar... De 1 troy ounce zilveren Lunar II Year of the Tiger munt bevat 31,103 gram aan 99,9% puur zilver en onderdeel van de Lunar II serie. Deze Lunar II serie wordt sinds 2008 uitgegeven en toont jaarlijks een niet ontwerp gerelateerd aan één van de 12 dieren van de Chinese dierenriem. De oplage is beperkt tot 300.000 stuks wereldwijd.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 46,45
Prijs per gram
€ 1,49
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,9%
Conditie
Circulated
Jaar van uitgave
2010
Munthuis
Perth Mint

Informatie

1 troy ounce zilveren Lunar munt Year of the Tiger 2010

De Lunar Serie is een serie uitgegeven door The Perth Mint en toont ieder jaar een nieuw thema, gerelateerd aan één van de 12 dieren van de Chinese dierenriem. De Lunar serie is zeer geliefd bij verzamelaars.
Elk jaar is de oplage gemaximaliseerd op 300.000 stuks, en is steevast uitverkocht. In 2014 was de nieuwste uitgave van de serie eind april al uitverkocht.

Ontwerp van de zilveren Lunar munt


Voorzijde

De voorzijde toont een tijger. In het Chinese dierenriem staat het jaar 2010 voor de tijger. Aan de bovenzijde ziet u het Chinese karakter voor de tijger, rechtsboven ziet u het muntteken P van de Perth Mint en onderin ziet u de naam van de munt: year of the tiger.


Achterzijde

De achterzijde toont het portret van koningin Elizabeth II. Rondom ziet u de inscripties AUSTRALIA – het land van uitgifte, 1 DOLLAR – de nominale waarde van de munt, 2010 – het jaar van uitgifte, 1oz 999 SILVER – het gewicht, de zuiverheid en metaalsoort en ELIZABETH II – de naam van de koningin.


Uitgelicht

  • Uit de Lunar II serie
  • Gelimiteerde oplage van 300.000 stuks
  • Gebaseerd op het jaar van de tijger


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.