• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 Troy ounce zilveren munt Lunar 2020

40,20 Per stuk 1,29 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Nieuwste uitgave van de Perth Mint; de 1 troy ounce zilveren Lunar munt van 2020 - het jaar van de muis. Eerste uitgave van d... Nieuwste uitgave van de Perth Mint; de 1 troy ounce zilveren Lunar munt van 2020 - het jaar van de muis. Eerste uitgave van de Lunar III serie! Geslagen in 31,103 gram puur zilver (99.99%).
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 40,20
Prijs per gram
€ 1,29
Productsoort
Munt
Nettogewicht
1 troy ounce (31,103 gram)
Gehalte
99,99%
Conditie
Brilliantly Uncirculated
Jaar van uitgave
2020
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Het jaar van de muis - 1 troy ounce zilveren beleggingsmunt 2020

De nieuwste uitgave van de Perth Mint betreft de 1 troy ounce (31,103 gram) zilveren munt van de Lunar Series. In de Lunar serie staat ieder jaar een ander dier centraal in het design en in 2020 is de muis aan de beurt. Dit is de eerste jaargang van de Lunar III serie.
 
Zilveren Lunar munten zijn altijd erg populair bij beleggers en verzamelaars van zilveren munten. De Perth Mint slaat deze zilveren munten in prachtige BU (Brilliantly Uncirculated) conditie en verpakt alle munten per stuk in een beschermende muntencapsule. Zo blijven de munten in goede conditie en blijft het zilver onaangetast. Het zilvergehalte van de munt is 99.99% en daarmee is de zilver Lunar net als vele andere munten geslagen in het hoogst mogelijke gehalte puur zilver.

Ontwerp van de zilveren Lunar munt 2020


Voorzijde

De voorzijde toont twee muizen die aan maiskolven knagen. Het Chinese teken van het jaar van de muis staat tevens prominent afgebeeld met het woord 'Mouse' en het jaar van uitgifte '2020'.


Achterzijde

De achterzijde toont het portret van Queen Elizabeth II. Rondom ziet u het land en jaar van uitgifte, de nominale waarde, de zuiverheid en het gewicht van de munt.


Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,99% puur zilver
  • Eerste uitgave van de Lunar III serie
  • Gebaseerd op het jaar van de muis


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.