• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilver Lunar munt 2013

33,75 Per stuk 1,09 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

2013 zilveren Lunar munten van 1 troy ounce puur zilver. De zilver Lunar munten worden uitgegeven door de Perth Mint uit A... 2013 zilveren Lunar munten van 1 troy ounce puur zilver. De zilver Lunar munten worden uitgegeven door de Perth Mint uit Australie en zijn zowel geliefd onder verzamelaars als onder beleggers in fysiek zilver doordat het design ieder jaar wordt aangepast aan de dierenring van de Chinese jaartelling. 2013 is het jaar van de slang.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 33,75
Prijs per gram
€ 1,09
Productsoort
Munt
Munt
1 troy ounce
Gehalte
99,9%
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar van uitgave
2013
Munthuis
Perth Mint

Informatie

Lunar 2013 zilveren munt - year of the Snake

Deze zilveren munt wordt uitgegeven door de Australische Perth Mint. Deze zilveren munt is geslagen in 99,9% puur zilver en heeft een nominale waarde van 1 dollar. Elk jaar komen er nieuwe munten uit met daarop de corresponderende dieren uit de Chinese dierenriem. Het jaargang 2013 is het jaargang van de slang.

Ontwerp Lunar 2013 - jaar van de slang

Bij de Lunar munten wordt ieder jaar het design gebaseerd op deze jaargangen en vandaar dat op de voorzijde van de munt een afbeelding van een slang is weergegeven. De slang hangt aan een tak en haar tong steek opvallend uit. Om de slang heen is het teken P te vinden, dat staat voor het munthuis The Perth Mint. Koningin Elizabeth II staat op de achterzijde van de munt weergegeven. Daarom heen zijn opschriften toegevoegd met de nominale waarde van de munt, het zilvergehalte en de naam van de koningin. 
 

Zilveren munt als belegging

Lunar zilveren munten zijn populair onder beleggers en onder verzamelaars. De Lunar serie staat bekend als een van de mooiste zilveren beleggingsmunten en is ook geliefd omdat ieder jaar het munthuis met een nieuw design komt.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.

The Perth Mint Australia

Perth Mint

The Perth Mint is gevestigd in de Australische stad Perth. Het is de langst actieve ‘munt’ (munthuis) in het land. Er worden munten geslagen die als wettelijk betaalmiddel gelden en daarnaast slaat de Perth Mint met regelmaat speciale verzamelmunten in gelimiteerde oplagen. Het bedrijf houdt zich bezig met het vervaardigen van gouden munten, zilveren munten en ook platina en palladium. De munten zijn zeer populair bij verzamelaars over de hele wereld en de Perth Mint staat bekend voor de hoge kwaliteit van de munten.