• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

1 troy ounce zilveren Maple Leaf Antilope 2013

37,20 Per stuk 1,20 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Minder Meer
19 op voorraad
Bezorgservice Vanaf vrijdag in huis
PostNL Vanaf woensdag in huis
Ophalen in Baarn Vanaf vrijdag
Ophalen in Den Haag Vanaf 24 juni

2013 Antilope zilveren Maple Leaf munten. Deze munten worden in beperkte oplage uitgegeven door de Royal Canadian Mint, wa... 2013 Antilope zilveren Maple Leaf munten. Deze munten worden in beperkte oplage uitgegeven door de Royal Canadian Mint, waar ook de gewone zilver Maple Leaf munt wordt uitgegeven. Op de Antilope munten is op de voorzijde van de munt een afbeelding van een antilope weergegeven met het jaartal 2013.
Lees meer

Specificaties

Logo Royal Canadian Mint
Type verzamelmunt
Collectible Bullion
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgave
2013
Munthuis
Royal Canadian Mint

Informatie

Zilver Maple Leaf speciale editie "Antilope" 2013

Deze 1 troy ounce zilveren Maple Leaf is een speciale editie en toont het ontwerp van een antilope. De munt is in 2013 uitgegeven door de Royal Canadian Mint en bevat 1 troy ounce, omgerekend 31,103 gram, aan 99,99% puur zilver. 
 
De voorzijde toont het ontwerp van een antilope. De achterzijde toont de beeltenis van Queen Elizabeth II. In het land van herkomst, Canada, hebben de munten een nominale waarde van 5 dollar. De munt zelf heeft een diameter van 38 mm.
 
Let op! Het gaat hier om munten uit het jaar 2013. Het kan zijn dat deze munten melkvlekken bevatten.

Ontwerp van de zilveren Antilope Maple Leaf


Voorzijde

De voorzijde toont het ontwerp van een antilope. Op de voorzijde ziet u tevens de inscripties CANADA - het land van uitgifte, FINE SILVER 1 OZ ARGENT PUR - de metaalsoort en het gewicht, 9999 het gehalte en ED - de initialen van de ontwerper.


Achterzijde

De achterzijde toont de beeltenis van koningin Elizabeth II. Rondom ziet u de inscripties ELIZABETH II - de naam van de koningin, 5 DOLLARS - de nominale waarde van de munt in het land van herkomst (Canada) en 2013 - het jaar van uitgifte.


Uitgelicht

  • Bevat 1 troy ounce (31,103 gram) aan 99,99% puur zilver
  • Van de Royal Canadian Mint

Logo Royal Canadian Mint

Royal Canadian Mint

The Royal Canadian Mint produceert alle munten voor het betaalverkeer in Canada. Maar daar houdt het niet op: er worden zilveren, gouden en platina munten gemaakt voor beleggers en verzamelaars – en ook levert Royal Canadian Mint munten aan andere landen.