• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021

299,95 Per stuk 3,00 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

De Dome Sant Ivo munt bevat een indrukwekkend 3D Concave Relief. De Dome Sant Ivo munt bevat 100 gram puur zilver en heeft... De Dome Sant Ivo munt bevat een indrukwekkend 3D Concave Relief. De Dome Sant Ivo munt bevat 100 gram puur zilver en heeft een schitterende antieke afwerking.
Lees meer

Specificaties

Type verzamelmunt
Collectible
Gewicht
100 gram
Jaar van uitgave
2021

Informatie

Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021

De Dome Sant Ivo munt is opgedragen aan de Sant’Ivo alle Sapienza. Dit is een katholieke kerk in Rome en wordt gezien als een meesterwerk van de barokke architectuur. De Dome Sant Ivo munt bevat een indrukwekkend 3D Concave Relief. De Dome Sant Ivo munt bevat 100 gram puur zilver en heeft een schitterende antieke afwerking. In Samoa wordt de munt beschouwd als een wettig betaalmiddel en heeft daarom een nominale waarde van $10. De Dome Sant Ivo munt heeft prachtige en unieke uitstraling.

Ontwerp zilveren Dome Sant Ivo munt


Voorzijde

De voorzijde van de Dome Sant Ivo munt toont een zeer indrukwekkende afbeelding van de Sant’Ivo alle Sapienza. De vele details doen de munt erg opvallen. Daarnaast geeft het 3D Concave Relief de munt een zeer unieke uitstraling. 


Achterzijde

De achterzijde van de Dome Sant Ivo munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Haar beeltenis is geplaatst in een schitterende afbeelding met uitzicht op de Tempel. Op deze zijde zijn ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte en het gewicht af te lezen.

Verpakking

Deze verbazingwekkende zilveren munt is opgedragen aan de Sant'Ivo alla Sapienza, een katholieke kerk in Rome, beschouwd als een meesterwerk van de barokke architectuur. De munt heeft een prachtig 3D Concave Relief, een Antique Finish kwaliteit en wordt geleverd in een mooie koker, samen met het Certificaat van Echtheid. Beperkte oplage tot slechts 999 stuks wereldwijd.


Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks wereldwijd
  • Indrukwekkend 3D Concave Relief
  • 100 gram puur zilver (99,9%)