Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021

Deze aanbieding is geldig tot: 05-10-2022
Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021 Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021 antieke afwerking Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021 - achterkant
Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021
  • Prijs: € 299,95 per stuk Vanaf € 279,95 per stuk
Maximaal 4 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Dome Sant Ivo munt bevat een indrukwekkend 3D Concave Relief. De Dome Sant Ivo munt bevat 100 gram puur zilver en heeft een schitterende antieke afwerking.

Lees verder

Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021

De Dome Sant Ivo munt is opgedragen aan de Sant’Ivo alle Sapienza. Dit is een katholieke kerk in Rome en wordt gezien als een meesterwerk van de barokke architectuur. De Dome Sant Ivo munt bevat een indrukwekkend 3D Concave Relief. De Dome Sant Ivo munt bevat 100 gram puur zilver en heeft een schitterende antieke afwerking. In Samoa wordt de munt beschouwd als een wettig betaalmiddel en heeft daarom een nominale waarde van $10. De Dome Sant Ivo munt heeft prachtige en unieke uitstraling. 

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks
  • 100 gram puur zilver (99,99%)
  • Indrukwekkend 3D Concave Relief

Design van de Dome Sant Ivo munt

De voorzijde van de Dome Sant Ivo munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Haar beeltenis is geplaatst in een schitterende afbeelding met uitzicht op de Tempel. Op deze zijde zijn ook de nominale waarde, het land en jaar van uitgifte en het gewicht af te lezen. De achterzijde van de Dome Sant Ivo munt toont een zeer indrukwekkende afbeelding van de Sant’Ivo alle Sapienza. De vele details doen de munt erg opvallen. Daarnaast geeft het 3D Concave Relief de munt een zeer unieke uitstraling. 

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt koepel in de Sant Ivo alla Sapienza 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 100 gram
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review