5 Kilo zilverbaar Umicore

5 Kilo zilverbaar Umicore

Deze zilverbaar is gegoten in 99,9% puur zilver. De zilverbaar is afkomstig van Umicore en beschikt over de "Good Delivery" status. Al deze baren zijn nieuw en in goede conditie. Umicore zilverbaren zijn wereldwijd goed verhandelbaar zonder verdere analyse.

€ 4.905,34
5 Kilo zilverbaar Umicore

5 Kilo zilverbaar Umicore

per stuk
73 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 3 - 4 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 4.905,34
5-9 € 4.901,71
10+ € 4.898,08
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

Umicore 5 kilo zilverbaar

 

Deze zilverbaar weegt 5 kilo en is gegoten in 99,9% puur zilver. Op deze zilverbaar is het logo van Umicore weergegeven met de tekst Feinsilber 999. Umicore is een LBMA geaccrediteerd bedrijf. De "Good Delivery" status van de LBMA is een kwaliteitsgarantie voor zowel kopers als verkopers, dat betekent dat de baren wereldwijd erkend worden als baren van de hoogste kwaliteit en deze zijn daarom goed verhandelbaar. De 5 kg zilverbaren van Umicore zijn met name interessant voor zakelijke klanten, omdat de btw op de baren teruggevorderd kan worden.

Gecertificeerde leverancier Umicore

Umicore is internationale marktleider op het gebied van gouden en zilveren baren. Met industriële installaties op alle continenten en met haar hoofdkantoor in Brussel, is Umicore wereldwijd een toonaangevend materiaaltechnologiebedrijf met een uitgebreide expertise in de velden van materiaalkunde, chemie en metallurgie. Haar activiteiten bestaan onder andere uit het herwinnen van metalen en edelmetalen uit complexe afvalstromen. Umicore is één van ’s werelds grootste edelmetalen recycling faciliteiten.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • 5 kilo zilver geslagen in 99,9% puur zilver
  • Umicore is een wereldwijd bekende producent van edelmetalen
  • Extra interessant als zakelijke investering

Zilver en btw

De prijs voor deze zilverbaar is inclusief 21% btw. Wilt u als particulier zilver kopen? Overweeg dan ook de zilveren munten, die zijn goedkoper in de aanschaf en vertegenwoordigen een hogere marktwaarde dan baren. Als u zilver koopt als zakelijke investering, dus namens een bedrijf, dan zijn dit soort baren wel ideaal. Hoe zwaarder de baar hoe lager de opslag ten opzichte van de zilverkoers.

Zilverbaren worden gezien als industrieel object. Om die reden worden zilverbaren belast met 21% btw. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw. Indien u bij ons zilver koopt ontvangt u een factuur waarop duidelijk staat vermeld wat de prijs is van uw zilverbaar. Daarbij is dan ook het btw tarief gespecificeerd.

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Gewicht
5 kilo
Land van uitgifte
België
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.