Altijd 100% verzekerd transport

X
10 Troy ounce zilveren Lunar munt 2018 - het jaar van de hond

10 Troy ounce zilveren Lunar munt 2018 - het jaar van de hond

2018 - 10 Troy ounce zilveren Lunar munten - het jaar van de hond. Deze munten zijn geslagen in 99,99% puur zilver. De munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australië en worden in de oorspronkelijke verpakking geleverd.

€ 454,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 454,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

2018 - 10 troy ounce zilveren Lunar munt - het jaar van de hond

Deze zilveren munt bevat 10 troy ounce 99,99% puur zilver. De munten zijn uitgegeven door de Perth Mint uit Australie. Bij de Lunar series wordt het design van de munten ieder jaar aangepast aan de hand van de Chinese jaartelling. Zo staat het jaartal 2018 in het teken van de honden om die reden is op de voorzijde van de zilveren munt een afbeelding weergegeven van een hond (Duitse herder) met een pup en het Chinese teken voor de hond.

Deze zilveren Lunar munten beschikken over de status van wettig betaalmiddel in Australië (10 Australische Dollar) waardoor de munt verhandeld kan worden onder de zogenoemde margeregeling. Dit is voor particulieren zeer interessant, omdat op die manier minder btw over het zilver geheven wordt. Meer informatie hierover kunt u lezen bij onze pagina Productkeuze.

Alle munten zijn gloednieuw geslagen door de Perth Mint uit Australië. Deze munten zijn dan ook in perfecte conditie en worden geleverd in de oorspronkelijke luchtdichte capsule. De munten zijn individueel verpakt en blijven op die manier in hun optimale conditie.

Voor deze munten geven we tevens een terugkoopgarantie. Alle zilveren Lunar munten worden altijd door ons teruggekocht tegen interessante voorwaarden, tenminste 107% van de dan geldende zilverprijs. Onze biedprijs kunt u terug vinden op onze andere website, Inkoop Edelmetaal.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.