Altijd 100% verzekerd transport

X
1 troy ounce zilver Britannia 2020 munt

1 troy ounce zilver Britannia 2020 munt

Nieuw geslagen Britannia munt van de Royal Mint uit Engeland; de 1 troy ounce zilver Britannia 2020

Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. De munten zijn geslagen in een hoog relief en kennen een nominale waarde van 2 pounds. Op de voorzijde van de munt is Lady Britannia afgebeeld en op de achterzijde van de munt is Queen Elizabeth II weergegeven.

€ 33,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 33,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

1 Troy ounce zilver Britannia 2020 munt

Nieuw geslagen zilveren Britannia munt van de Royal Mint uit Engeland; de 1 troy ounce zilver Britannia 2020. De Britannia munten worden uitgegeven door de Royal Mint uit Engeland.

Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99,99%). De munten zijn geslagen in een hoog relief en kennen een nominale waarde van 2 pounds. Op de voorzijde van de munt is Lady Britannia afgebeeld en op de achterzijde van de munt is Queen Elizabeth II weergegeven.

Zilveren Britannia munt

De zilveren Britannia munt is een bekende munt die wereldwijd goed verhandelbaar is. Deze munten zijn verpakt in tubes per 25 stuks en worden per 500 stuks geleverd in een originele monsterbox. BIj andere hoeveelheden worden de munten individueel verpakt in een plastic munthoesje.

De zilveren Britannia munten 2020 worden verkocht onder de margeregeling. De munt beschikt de status van wettig betaalmiddel. De 1 troy ounce zilveren Britannia munt 2020 is populair onder de verzamelaars van munten en onder beleggers in fysiek zilver.

De getoonde afbeelding geldt ter indicatie. Wij leveren de munten van jaargang 2020. Dit zijn nieuw geslagen munten. Zilver is een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur zilver betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de zilveren munt.

 

Tip: u kunt ook een voorraadalert instellen, zodat u automatisch bericht ontvangt zodra deze munt op voorraad is!

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.