Altijd 100% verzekerd transport

X
1 troy ounce gouden Kangaroo munt

1 troy ounce gouden Kangaroo munt

De 1 troy ounce gouden Kangaroo munt wordt geslagen door het Australische munthuis The Perth Mint. Deze gouden munten hebben een jaarlijks wisselend ontwerp met één of meerdere kangoeroes in de hoofdrol. Wij leveren gouden Kangaroo munten uit diverse jaargangen.

€ 2.280,00
1 troy ounce gouden Kangaroo munt

1 troy ounce gouden Kangaroo munt

per stuk
69 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 week levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-4 € 2.280,00
5-9 € 2.278,00
10-24 € 2.276,00
25-49 € 2.274,00
50+ € 2.272,00
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten
Voorzijde 1 troy ounce gouden Kangaroo munt

Gouden kangaroo munten uit diverse jaargangen

 

De gouden Kangaroo munten worden geslagen in het hoogst mogelijke goudgehalte van 99,99% puur goud en hebben een gewicht van 1 troy ounce, oftewel 31,103 gram. Het Australische munthuis The Perth Mint geeft al sinds 1990 deze gouden munten uit met jaarlijks een wisselend ontwerp met een kangoeroe in de hoofdrol. Deze gouden munten zijn dan ook populair bij beleggers door het hoge goudgehalte en bij verzamelaar door het wisselende ontwerp.

Wij kopen deze gouden Kangaroo munten in van particulieren, waardoor wij deze tegen een extra scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij controleren alle gouden munten die we verkopen eerst op echtheid en kwaliteit. Goud is echter een zeer kwetsbaar materiaal, zeker indien het puur goud betreft. De munten kunnen daardoor kleine krasjes e.d. bevatten. Dit heeft geen invloed op de waarde van de gouden munt.

Uitgelicht

Uitgelicht

  • Gouden munt geslagen in 1 troy ounce puur goud (99,99%)
  • Onderdeel van de beroemde Kangaroo serie van The Perth Mint
  • Jaarlijks wisselend ontwerp met een kangoeroe

De foto’s zijn indicatief. Wij leveren gouden Kangaroo munten uit diverse jaargangen.

Ontwerp gouden kangaroo

Ontwerp gouden kangaroo

Voorzijde

Op de voorkant van de gouden Kangaroo munten zijn altijd één of meerdere kangoeroes te vinden. Elk jaar komt The Perth Mint met een nieuwe ontwerp met de kangoeroe in de hoofdrol. Op deze zijde van de munt is ook de tekst AUSTRALIAN KANGAROO, het jaar van uitgifte, het goudgehalte van de munt 1 oz 9999 GOLD en de p van The Perth Mint weergegeven.

Ontwerp gouden kangaroo

Achterzijde

Op de achterkant van de gouden Kangaroo munten wordt een beeltenis van koningin Elizabeth II, ontworpen door Jody Clark, weergegeven. De koningin is in de detail te zien, dit is goed zichtbaar bij het haar van de vorstin. Om haar heen aan de rand van de munt staan haar naam ELIZABETH II, het land van uitgifte AUSTRALIA en de nominale waarde van de munt 100 DOLLARS.

Beleggen in gouden munten

Bij het aankopen van goud heeft u de keuze tussen diverse goudbaren en gouden munten. De meest gangbare gouden beleggingsmunten zijn geslagen in 1 troy ounce puur goud, zoals de gouden Kangaroo.

De gouden munten uit voorgaande jaren worden ingekocht bij particulieren en daardoor vaak scherper geprijsd dan de gouden munten die rechtstreeks bij het munthuis worden ingekocht. Hierdoor is de spread, het verschil tussen de verkoopprijs en de goudprijs, kleiner. U ontvangt hierdoor meer goud voor uw geld. De gouden Kangaroo munt van 1 troy ounce is dan ook vooral populair bij beleggers in goud.

Specificaties

Gehalte
99,99%
Conditie
Circulated
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
Diverse
Land van uitgifte
Australië
Producent

Prijshistorie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.