• Klantenbeoordeling: 9,7
Hulp nodig? Bel 035 203 1380

  • Pre-owned

5 Kilo Cook Islands Bounty zilver muntbaar

5.340,00 Per stuk 1,07 Per gram

De prijs per gram wordt berekend door de prijs per stuk te delen door het gewicht van de munt.

Niet op voorraad Nabestellen niet mogelijk

5 kilo muntbaar van de Cook Islands serie. Dit is de grootste en zwaarste variant van de collectie zilver muntbaren. Deze baa... 5 kilo muntbaar van de Cook Islands serie. Dit is de grootste en zwaarste variant van de collectie zilver muntbaren. Deze baar is geslagen in puur zilver en weegt 5 kilo.
Lees meer

Specificaties

Verkoopprijs
€ 5.340,00
Prijs per gram
€ 1,07
Productsoort
Baar
Gewicht
5 kilo
Gehalte
99,9%
Smelterij
New Zealand Mint

Informatie

5 kilo zilveren muntbaar

Deze zilverbaar heeft een gewicht van 5 kilo en is puur zilver (.999) Omdat deze baar op Cook Islands een wettig betaalmiddel is, wordt deze zilverbaar gezien als munt met de status van wettig betaalmiddel. Deze "munt" is uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. Deze baren zijn geslagen in puur zilver. Dit zijn geen nieuwe zilver muntbaren, er kunnen lichte beschadigingen en oxidatie vlekken voorkomen.

Cook Islands muntbaar 5 kilo

Op de voorzijde van de Cook Islands muntbaar ziet u een afbeelding van het prachtige Endeavour zeilschip van kapitein Cook. Tevens is er een munt weergegeven met de beeltenis van Queen Elizabeth II ter waarde van $150. Doordat deze muntbaar de status van wettig betaalmiddel heeft is dit een goedkoper alternatief voor de gewone zilverbaren.

Zilver en BTW

U kunt ook een gewone zilverbaar kopen van 5 kilogram. Bij de gewone zilverbaren wordt echter 21% BTW geheven. Als particulier bent u dan ook altijd goedkoper uit met de zilveren muntbaar of met zilveren beleggingsmunten.


Prijsgrafiek

Uw browser heeft geen ondersteuning voor Canvas. Probeer het met een andere browser.
Stel prijsalert in

U ontvangt vrijblijvend bericht zodra het gewenste prijsniveau is bereikt.